Android One kommer til Europa

thumb android-one-1

Karbonn Sparkle V bliver den første Android One smartphone der kan erhverves i Europa. 

Google har gang i mange projekter og imens at Projekt Ara og Tango rykker tættere på, er Android One projektet allerede lanceret i Indien, og det er netop den indiske producent, Karbonn, der nu bringer Android One smartphonen, Sparkle V, ind over Europas grænser.

Der er dog ikke tale om at den kommer til Danmark, ihverfald ikke endnu, men da den kan købes i UK er vi da lidt tættere på end vi var for en måned siden.

Karbonn er den ene ud af tre producenter der samarbejder med Google om projekt Android One i Indien, og samtlige producenter har en enkelt Android One mobil der kan erhverves.

Specifikationerne er dog nogenlunde ens på dem alle, og vi snakker en 4.5″ skærm med en opløsning på 480 x 854 pixels, et 5 MP kamera bagpå og et 2 MP kamera på fronten, samt en quadcore 1.3 GHz processor.

Der er ydermere 1 GB RAM og 4 GB intern hukommelse (med mulighed for udvidelse af hukommelsen via micro SD-kort).

Der er Android 4.4.4 fra start og da Google lover at holde den opdateret i de næste 2 år er du sikret Android 5.0 Lollipop.

Sparkle V koster omkring 130 pund hvilket er ca. 1244 danske kroner (uden afgifter mm) og den kan erhverves igennem Amazon UK og sendes hvorhen du vil have den.

Info: Projekt Android One er Google`s eget projekt og det går ud på at bringe en fornuftig Android oplevelse ud til udviklingslande, og det til en fornuftig pris.

TRYK HER for at blive ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt tips og tricks direkte på din væg 

Kilde 

Skriv kommentar
account_circle
email