Modificeret version af Android L gør Projekt Ara endnu mere spændende

thumb projekt-ara

En modificeret version af Android L gør det muligt at udskifte f.eks kameramodulet i Projekt Ara uden at slukke telefonen.

Projekt Ara er godt på vej til at blive en realitet, og til jer der ikke har hørt om projektet drejer det sig om at du via moduler selv kan samle din egen smartphone hvordan du vil.

Lad os sige at du er kamera-entuiast og gerne vil have et bedre kamera i din smartphone og ikke går så højt i batteritiden, så vil det være muligt at du udnytter den plads du har tilrådighed til dette.

Herunder kan du se de 3 størrelser der vil være til rådighed.

Det sidste nye om projektet, der det næste halve år skal sørge for at få så mange partnere ind som muligt, er at en modificeret version af Android L vil gøre det muligt at bytte samtlige moduler ud, undtagens CPU og display, imens telefonen er tændt.

Project Ara will use a modified version of Android L, developed in collaboration with Linaro. Thanks to this version, the modules, except the CPU and the display, will be hot swappable. This means you can change them without turning the phone off. The modules will be available on a new online store, like Play store. 

Projekt Ara forventes lanceret i 2015 og det vil være muligt at købe nye moduler via en ny online webshop og altså selv samle sin egen smartphone efter hvordan du selv vil have den skal være.

Det skrives der på bloggen

For at et projekt som dette skal lykkedes kræver det at mange producenter vil være med. Hvis vi ønsker et bedre kamera og der kun er kameramoduler fra en enkelt producent er det ikke meget ved, så vi krydser fingre for at det her spændende projekt bliver søsat med en masse samarbejdspartnere.

Herunder ses de forskellige skærmstørrelser.

ara

Skriv kommentar
account_circle
email