Android KitKat til HTC One i Januar?

Ifølge nyheds-sitet Techradar, har HTC udtalt til dem at vi her i Europa vil få Android 4.4 KitKat at se på HTC One i januar. 

Vi vil alle have Android KitKat og det ser ud til at HTC One bliver en af de første produkter der får den efterspurgte opdatering, dog ikke i december som før rygtet.

Techradar har været i kontakt med en talsmand fra HTC, og ifølge ham vil udrulningen af KitKat til HTC One påbegyndes sidst i januar til europæiske enheder.

Across EMEA, HTC will work with local carriers to begin the roll-out of Android 4.4 with Sense 5.5 for the HTC One from end of January

HTC One kan netop nu (de sidste 14 dage) herhjemme opdateres til Android 4.3, og efter endt opdatering finder du osse den nye HTC Sense 5.5 ombord på din HTC One.

Den næste version af HTC Sense, 6.0, vil ikke være at finde sammen med opdateringen til Android 4.4 som det har rygtedes.

 – HTC One test

Måske vi får dèn version at se på HTC One Two (HTC M8) der formentlig popper op en gang næste år. Bemærk at dette kun er et rygte, men da HTC One (HTC M7) er HTC`s seneste flagskib giver det mening, at trods navnet klinger lidt sjovt, at efterfølgeren vil hedde One Two.

Både HTC One Max og HTC One Mini står i kø til de samme opdateringer som HTC One, der er dog ingen tidslinje at give jer her.

Kilde via Henrik Enevoldsen 

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email