Android KitKat til HTC One i december?

De seneste rygter går på at HTC One vil modtage Android 4.4 KitKat i december. 

I forhold til Android 4.3 har HTC i nogle regioner af verden slået konkurrenten Samsung i at først få opdateret deres nyeste flagskib HTC One. 

 – HTC One anmeldelse

Faktisk var HTC de første (hvis jeg husker korrekt) der opdaterede en mobil til 3 versioner af Android med HTC Desire (det var i HTC`s storhedstid hvor de var kongen af Android), og ganske ligesom Samsung og Sony har HTC været gode til at holde deres produkter opdateret.

F.eks gik der ikke lang tid efter salgsstarten af HTC One at den første opdatering kom rullende ind, og det samme har været tilfældet med andre nye topmodeller som Sony Xperia Z1, Z Ultra, Samsung Galaxy Note 3 (som vi lige har fået ind af døren) og Samsung Galaxy S4.

Den eneste producent der endnu mangler at rettet de småbugs der altid er på en ny mobil er LG med LG G2.

 – HTC: Android 4.3 til HTC One om 3 uger

Tilbage til HTC One – de nyeste rygter går nu på at HTC vil sørge for at give deres kunder en lille julegave i form af Android 4.4 KitKat. Udrulningen skulle påbegyndes den 25. december.

Dette er blot et rygte, men omkring 80% af alle vores rygteartikler viser sig at have en eller anden form for sandhed i sig (dette er blot en observation og ikke noget vi har lavet analyse på), så hvis vi ser bort fra at Android Kitkat skulle komme den 25. december (datoen er jo ikke juleaften for os her i vesten), så kunne vi måske forvente at se den først i det nye år.

Opdateret: Android 4.3 til HTC One er klar i Danmark

Jeg tvivler på at HTC, der ikke engang har udrullet Android 4.3 Jelly Bean ud til HTC One globalt, har Android 4.4 klar om 2 måneder, men lad os håbe at dette er en af de gange hvor rygterne taler sandt…

HTC One Max skulle også modtage opdateringen til KitKat på samme tid.

Kilde via Henrik Enevoldsen

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email