Android apps på Windows – virker det?

Jeg har lige prøvet Bluestacks-programmet fuldt ud, og melder tilbage med en konklusion.

Hvis i har været på besøg i går (det har i da), så har i måske læst Android apps på Windows artiklen. Dette er så efterfølgeren efter at have tilbragt lidt tid med programmet.

Det er efter min mening et meget funktionsdygtigt program, men dog med nogle små undtagelser
Allerede under installationen af programmet oplevede jeg problemer – den crashede op til flere gange. Men fandt ud af at det skyldes, at den havde svært ved at komme udenom firewallen. Trods det fik jeg dog installeret det, og prøvet det.

Den kommer med 10 pre-installed apps, bl.a. Talking Tom Cat, Drag Racing og Pulse.. Og der er så mulighed for at komme ind på Bluestacks hjemmeside, hvor der kan downloades andre apps. Men der er dog kun 35 apps at vælge mellem, hvilket der er et stort minus.
De 10 apps som er pre-installed fungerer rigtig godt. F.eks. Spillet Drag Race er programmeret, så det kan styres vi tastaturet. Hvilken er meget vigtig, når man ikke har touch skærm på pc’en.

Men der er dog en mulighed for at synkronisere den med din smartphone eller tablet. Funktionen hedder “Cloud Connect”. Så du kan enten vælge mellem at få alle dine app på PC’en, eller vælger nogle enkelte ud. Dette kræver dog at du installerer du installerer BlueSatcks Cloud Connect app (gratis).

Et andet stort minus er, at kun enkelte apps virker på pc’en. F.eks spil som Angry Birds, Fruit Ninja, Asphalt virker ikke.. De kan simpelthen ikke synkroniseres med BlueStacks Cloud Connect.

Så min endelige konklusion er; Rigtig flot arbejde af Bluestacks, dog et stort minus, ved at der ikke er så mange apps der kan fungere med det.
Men trods alt er det en beta version, og i den kommende fremtid vil der også komme en Pro version….. så mon ikke de får rettet op på de småfejl som der er på programmet, og får tilpasset nogle nye apps til programmet..

(6) kommentarer
  1. @mathias: Nååå, mig forstå nu… 😕
    @aslarsen: nu gør du mig misundlig..jeg sidder og hamrer i tasterne på min Acer..nogle af tasterne skal jeg faktisk op og stå på 🙂

  2. Det var ikke så meget det at det var beta.
    De apps er jo lavet til at dtyre med fingeren, og jeg syntes bare at det ikke funkede at styre med mus, det at swipe, tappe og ligende var lidt klumsede med mus.

  3. @mathias: OK..men den er jo også i beta endnu skal du tænke på..det eneste der kører som det skal i beta er den her hjemmeside (ahem 🙂 ).

Skriv kommentar
account_circle
email