Android 4.4 KitKat til Nexus 7 og 4 er kommet til Danmark (opdateret)

Nexus 7 2012, samt Nexus 4 kan nu opdateres til Android 4.4 KitKat herhjemme.

I løbet af de sidste par dage har flere brugere rapporteret ind at de har opdateret deres Nexus 4 og Nexus 7 til Android 4.4 Kitkat.

Opdateringen er muligvis ikke någet ud til alle (jeg har netop fået min her til morgen og Jan Klintø fik til sin nexus 7 2012 for nogle dage siden), så du behøver ikke at frygte at den IKKE kommer, det gør den…

Android KitKat er den nyeste tilgængelige version af Android, og du kan læse mere om KitKat i vores mini-test af Google Nexus 5, der var den første smartphone der blev lanceret med denne.

Det er i nogle tilfælde muligt at fremskynde opdateringen ved at slette data i “Google Framework services”, og derefter gentarte mobilen.

Mangler du hjælp til din Nexus kan du bruge vores Nexus forum.

Vigtigt: Dette kan i nogle tilfælde godt “ødelægge” ting som at du ikke kan downloade apps fra Google Play, hvilket rettes ved at slette den default Gmail du har tilknyttet dertil. Det frarådes at gøre dette hvis ikke man har lidt forstand på hvad man gør.

Opdateret: Flere brugere har nu meldt ind at Nexus 7 2013 edition osse har modtaget opdateringen til Android 4.4 KitKat.

1459872 10152048674499893 1510768952 n

Kilde: Jan Klintø, Bornholmer Bo, JanniG, Hanse,Karsten P, og Linsa.

(5) kommentarer
 1. Det hjælper noget ganske at slette den mail der bliver brugt.det har virket 2 gange for mig men jeg har også opleve at det ikke virke. så var jeg nød til at lave en nulstillet 🙁

 2. Folk fraråder at gøre det Xander 🙂
  Det kan skade mere end det gavner har jeg læst 🙂
  Bare til orientering 😆

  1. Og det sker skam også – har fundet ud af det på den hårde måde, da jeg skulle opdatere min samsung galaxy s3, for et par updates siden.
   Det kostede lidt arbejde at kunne alt igen efterfølgende.

Skriv kommentar
account_circle
email