Android 4.2.2 ruller ud til LG Nexus 4

LG Nexus 4 test 4

Udrulningen af Android 4.2.2 Jelly Bean til LG Nexus 4 er påbegyndt.

Vi skrev for nogle dage siden at Google havde påbegyndt udrulningen af Android 4.2.2 til Nexus 7, Nexus 10, og Galaxy Nexus.

 – Google påbegynder udrulningen af Android 4.2.2

Ifølge Androidcentral er LG Nexus 4 så parat til at modtage den nu.

At udrulningen er påbegyndt betyder ikke at du får den lige nu, der kan godt gå et stykke tid inden du ser en notifikation i din statusbar.

 – Anmeldelse af LG Nexus 4

LG Nexus 4 er blevet til i et samarbejde imellem LG og Google, og det er den Nexus smartphone der har været mest eftertragtet.

(8) kommentarer
 1. Klintø tak for dine svar. Efter at have tænkt godt nok over det så tror jeg at jeg vil forudbestille en lg Optimus G ved Call me. Min mand er nemlig kunde der og han er godt tilfreds.

 2. Fik også min (Nexus 7) igår… 8)
  Men jeg kan ikke se nogen forskel, men føler den er blevet en anelse hurtigere (kun lidt).. Ellers er det jo altid rart med opdateringer 😀

 3. Så har jeg netop modtaget opdateringen til 4.2.2 til min Nexus 4 har købt den over Google play i Tyskland 😀

 4. Personligt vælger jeg ud fra… Design og brugerflade, da resten efterhånden er meget ens! Går man efter en TOP model, fra enten den ene eller anden producent, så får man med garanti en god mobil 🙂

 5. okay.tak for svaret så blev jeg da lidt klogere på det. jeg har lidt forstand på det men der er efterhånden så mange ting ved en smartphone i dag man skal kigge efter hvis man vil have det bedste.

 6. Ja, opdateringer er altid ligmed forbedringer og nye features. Det kan også være fejl rettelser.

  Så ja, man kan godt sige.. Jo højere Android version, jo bedre 8)
  Dags dato har Nexus mobilerne og tablets den nyeste version Jelly Bean 4.2.2, da det er Googles egne mobiler og de vil altid få opdateringerne først…
  Dernæst kommer de andre top modeller, hvor de forskellige produkter lige skal ligge deres egen brugerflade ovenpå.. og det kan nogle gange godt tage 3-4 måneder, inden de får nyeste software version!

 7. Siden i så tit skriver om de der opdateringer, er det fordi at de forbedrer ens smartphone?

  Det vil sige at jo højere version man har på feks sin LG Nexus 4 af Android, des bedre?

  Betyder det så også at det er noget man skal kigge efter hvis man køber ny smartphone?

Skriv kommentar
account_circle
email