Nu kommer Sony Smartwatch 2 til Danmark

Anden generation af Sony`s smartwatch rammer Danmark i næste uge. 

Sony Smartwatch 2 kan oprette forbindelse til din smartphone via en app du skal installere fra Google Play sammen med Smart Connect (du skal have begge apps installeret før det virker), og modsat Samsung Galaxy Gear (Samsungs svar på et smartwatch der kræver en Galaxy smartphone) er det ikke nødvendigt at bruge en Sony smartphone for at bruge Smartwatch 2 (Sony anbefaler selvfølgelig en Xperia, men det er ikke et krav).

 – Sony Smartwatch 2 dansk pris og tilgængelighed

F.eks har jeg lige nu tilknyttet 7 Android produkter til min Google Play konto og Smartwatch 2 app`en er kombatibel med dem alle.

 – Sony Xperia Z1 test

Ganske ligesom Sony`s smartphones og tablets er uret vandtæt (den er IP57 verificeret ganske ligesom Sony Xperia Z og tablet Z, hvilket betyder at du burde kunne tabe den i vand uden at det tager skade). Du kan læse vores guide til IP klassifikation her.

 – Sony Xperia Z1 i vand

 – Xperia Tablet Z i vand

 – Sony Xperia Z i vand

Michael Fahlen, National account manager ved Sony Mobile Danmark, skriver til AppsAndroid.dk at Sony Smartwatch 2 kan købes i de danske butikker fra fredag den 4/10-2013, altså fra på næste fredag.

Opdateret: Sony Smartwatch 2 – tips til apps og køb, billeder og gennemgang mm

Har du forudbestilt et smartwatch 2 kan du (hvis operatøren har sendt det og posten ikke er forsinket) have et Sony Smartwatch 2 allerede onsdag den 2/10.

“Tirsdag den 1. sendes telefoner fra lager til kunderne og salget i butikkerne starter fredag den 4/10og Smartwatch kommer på lager i uge 40/41″

Den vejledende udsalgspris er 1499 kroner. 

Jeg har endnu IKKE testet hverken Sony`s eller Samsungs smarte ure, men med tanke på at Sony allerede har erfaring fra første generation, samt en god bunke applikationer der er stabile, vil mit bud være at leder du efter et smartwatch skal du gå efter et Sony smartwatch 2 (der også er vandtæt og virker på ikke Sony mobiler der kører Android 4.0 og derover) og ikke et Samsung Galaxy Gear.

Kilde: Michael Fahlen 

(108) kommentarer
  1. konen skrev lige mit ur er kommet, glæder mig pludselig utrolig meget til at få fri fra arbejde! 😀

  2. Jeg har et flersiders langt indlæg klar inden så længe med beskrivelser af mine apps og anbefalinger, links til dem på Play Store osv. Eksempel: Gmail Extension app viser kun et par linier, WatchIt! viser hele mailen på uret og hele titlen på en alarm du har sat på uret også. 8)
    Det Sony selv kan tilbyde pt. efterlader meget at ønske, især det at de ikke har optimeret mange af dem til SW2 endnu. 😮

    Skulle gerne komme med noget i løbet af i morgen mandag, senest tirsdag. :E:

    1. Kanon Joachim. Det vil jeg se frem til. Har du prøvet sms composer? Læste på xda at flere døjer med at de sms’ er de sender ikke bliver modtaget

        1. Umiddelbart tyder det på det var på smartwatch 1, og ingen svarede derpå.Det var tilbage i marts. Tror måske det var et enkeltstående tilfælde

          1. Nu konen er kommet hjem (med sin mobil), kan jeg teste de forskellige messenging apps. 🙂

      1. 24 testet indtil videre 🙂 , 7 mere på bedding pt. og 8 som jeg har testet og enten slet ikke kan anbefale eller som jeg bare har fundet andre der gør bedre, så der er masser af tid at spare for jer ved at læse det igennem. Skal også nå at lave mad m.m. 😛 men bliver færdig senest i morgen eftermiddag.

      2. Hov, nu kan jeg pludselig ikke ændre i allerede skrevne kommentarer, anyway. Glemte at skrive at det inkl. links beløber sig til hvad min dansklærerinde i sin til ville kalde 7 normalsiders tekst. 😛

        1. Sorry, min fejl. Det er fordi at du er “opgraderet” til skribent, det er fixet nu… og det haster ikke (familien først), selvom jeg godt kan se at der er lidt større interesse for emnet end jeg først lige antog…

  3. Endelig noget super skarp morgensol direkte på dyret så man for alvor kan teste den udendørs synlighed. Sat på minimum brightness og alligevel ser det super godt ud. Held og lykke Samsung med jeres OLED skærm på Gear 😛

    OLED var også på SmartWatch (1), og det var da nogen der lærte noget af 😀

  4. Begge de to følgende ladetest er foretaget med slukket ur.

    Første test: Godt 43 min. at oplade fra 50 til 100% med en 2A Note 2 lader.
    Anden test: opladet fra 50 til 99% med 550mA Sony Ericsson lader til Bluetooth Headphones.
    Tiden for at nå 99% var dybest set den samme, i omegnen af 40 min. De sidste % går meget langsomt, som altid, men med 550mA laderen vil den ikke højere end 99% (stoppede test efter 60 min.).

    I øvrigt har batterier bedst af at blive holdt mellem 40 og 80%. Det tager kort tid at lade uret op, især i starten af opladningen, så man kan passende gøre det oftere end højst nødvendigt, når man alligevel sidder med sin bærbare og tjekker mail eller lign og på den måde “putte” lidt om batteriet. Batteriet er jo ikke lige sådan at skifte på sådan et ur, hvis overhovedet muligt.

    Uret trækker altså kun godt og vel standard USB strøm på 500mA, så der er ingen grund til at vælge en kraftigere lader eller at bruge andet end et USB stik i en computer.

    1. Aha på mine mobiler kan jeg lade hurtigere hvis der er mere kraft i opladeren det er altså lige gyldigt med uret? Meget nyttigt at vide.

      1. Og ulig mange gummiremme så er selv spændet i plastik, hvilket vel er lidt mere skrøbeligt end metal. Fordelen er dog at man ikke bøhøver at tage det af, som jeg gør hvis jeg sidder lige vel tilbagelænet med den bærbare i skødet, for så skraber den mod computeren (af metal). Tager nu også altid mit Citizen ur af, for selv hvis det ikke ridses eller ikke betyder noget, føles det alligevel ikke behageligt. Man kunne selvfølgelig også bare side pænt ret og og ned med håndleddet løftet 😛

  5. Dejligt med et sted med smartwatch tilhængere jeg er midt i bestillingsformularen og læser med stor begejstring jeres kommentarer. Jeg havde ikke tænkt på at metal er noget federe så puha reddet på målstregen.
    Jakob : jeg tror nok at appene skal installeres på telefonen og så virker de der igennem (har jeg ret Joachim?) men det betyder vel at de så hiver af vores interne hukommelse ikke?

    1. Ja, du har ret. De kører på telefonen og laver et bette ikon på uret. Min har 2GB RAM, så det går nok, men i øvrigt bør jeg snart tage mig sammen og slette nogen af mine 343 user apps. Root og Autorun manager er et must i mit tilfælde 8)

  6. Da stort set alle apps der er noget værd koster penge, skal jeg bestræbe mig på hurtigst muligt at komme med en liste over hvilke der er gode og som er pengene værd og et par af de nitter, jeg har prøvet også 😉 Hver især med en kort beskrivelse af hvad der er godt og/eller skidt.

          1. Ja, man har på fornemmelsen af de rent faktisk sendes fra Østen ikke? Det plejer at tage ca. den tid når jeg køber noget fra Hong Kong eller S.Korea. Uanset hvor de kommer fra så koster de under 80 kr plus porto, så ingen grund til at frygte told og gebyr og man kan ligeså godt købe noget fra USA, hvis det evt. når før frem (har dog ikke tjekket).

            Jeg har også bestilt disse. De kan muligvis allerede være fremme den 10. oktober. Gratis levering, 6 stk. for £5. Køber man 12 får man +6 gratis. De er ikke anti-reflective. Jeg vil gerne prøve begge slags og dyre er de jo ikke.

            http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00EFUH7OI/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

            Mine tyske Anti-reflex nogen (du også har bestilt) bestilte jeg 30/9, og de skulle tidligst komme den 10/10 ifølge amazon.de. Jeg fortæller dig når de er kommet, så du ved hvor lang tid det reelt tager.

          2. Overvejer også at bestille dem fra amazon.co.uk for at have noget at sætte på hurtigst muligt. Omvendt kan der så gå op til en uge før de kommer, og kan jo være heldig at antirefleks allerede er fremme efter en uge, og vil klart foretrække disse. Hvordan foregår det med apps til smartwatch joachim, er de nemme nok at finde? Hvad er priserne ca for betalings-apps?

          3. Ja, de kan findes via alm søgning på smartwatch via play store eller bedre, via smartconnect app. Når uret er tilsluttet vises en notification øverst på telefonen, klik på den og du kommer til oversigten over dine apps og der kan du søge efter apps, bl.a. via indeling i kategorier.
            Jeg skal nok give dig en anbefaling inden mandag.
            De allerfleste koster typisk 7-14 kr. Nogle dog en del mere f.eks. 20-35 kr.

          4. Super – har det som et lille barn juleaften. Kan sige konen slet ikke forstår min begejstring 😛

          5. Dog har du så ikke længere nogen undskyldning for at have overset hvis hun sender dig en sms eller mail ved at påstå at mobilen var på lydløs og lå i tasken eller lign. 😛

  7. Hvad kan man egentlig med sådan et ur? Kan man se hvis der kommer en SMS og der er en der ringer og sådanne ting?

    1. Lige hurtigt “off the top of my head” kan du følgende:

      Læse sms og mails.

      Svare sms med standard beskeder (via Augmented Smartwatch Pro, som dog strejker på min Note 2 pt, men sikkert kommer til at virke på et tidspunkt og sikkert allerede virker med Sony telefoner. Om andre apps kan det ved jeg ikke – endnu.

      Se hvem der ringer og svare eller afvise opkaldet.

      Få vibrationer ved sms og opkald.

      Sætte alarmer (bade på ur og telefonen).

      Se klokken (ulig tidligere udgaver virker dette som ur uanset om din telefon er forbundet eller ej).

      Flashlight (skærmen bliver bare helt hvid, så du kan orientere dig og finde sengen/vej til toilettet uden at vække nogen eller dig selv med en masse lys)

      Tage billeder fra telefonen (dvs. remote kameraknap) og vise på skærmen hvad kameraet ser i det du tager billedet.

      Vise billeder (Gallary) fra telefonen.

      Vise kort a la Google Maps så du kan finde vej.

      Sende besked til din mobil om at ringe med et forudbestemt ringetone, så du kan finde den, når du ligesom jeg for 1000 gang har glemt den under et stykke papir eller en T-shirt.

      Få din telefon til at optage lyd a la en diktafon, hvilket er godt hvis nu pludselig chefen antaster dig sexuelt eller er svinsk eller andre lign. situationer hvor det kan være rart at have beviser efterfølgende.

      FORTSÆTTELSE FØLGER…

      1. Det vil sige at du kan optage samtaler? Hvis du prøver det gider du så melde tilbage om det er noget der kan bruges?

        1. Der findes Ghost Recorder og Spy for Sw2. Laver testoptagelser senere. De kan optage men lydniveauet og kvaliteten kunne umiddelbart være bedre og højere. Afhænger selvfølgelig af telefonens mikrofon også og hvor høj og klar kilden er.

          1. Må man gerne stille spørgsmål? I så fald vil jeg gerne vide om det er stort? Det siger mig ikke så meget at vide hvor stor skærmen er nemlig. Er det monster stort eller kan du have det på armen uden at det ser ud som om at du har tapet en mobiltelefon fast 😛

          2. Nej, det er ikke stort. Det jeg gjorde i sin tid var at finde info om størrelsen i mm og så klippede jeg en post-it i samme størrelse og satte ovenpå mit ur for at danne mig et ordentligt indtryk af størrelsen.

            Nu kan man jo ikke se om du er han- eller hunkøn udfra dit profilnavn. Jeg vil påstå at alle mænd kan gå med det. Min bror, der har de tyndeste håndled jeg nogensinde har set på en mand har da et Rolex, og det ser fint nok ud og dette ur er ca. samme størrelse som mit Citizen Perpetual Calendar, men firkantet i stedet for rundt og 1-2 mm tyndere. Ergo er det på størrelse med et alm. herreur, men fordi det er firkantet kan det synes større. Det er større ud når du holder det i hånden end det synes når først du tager det på. Fordi det er så fladt lægger man ikke mærke til det.

            Da jeg jo er vant til at gå med et relativt tungt metalur, så glemmer jeg helt at jeg har mit Smartwatch på, selv med dets metalrem. Med siliconeremmen er det fjerlet.

    2. Med AutoLock app låse telefonen når du kommer for langt væk fra den (kræver muligvis at du er rooted, men det SKAL man da være, ikke? I hvert fald hvis man er ægte Droidster. 😛

      Når du læser mail eller fleste andre funktioner, så kan du trykke på menu-knappen nederst til venstre og trykke på det derved fremkomne Mobiltelefon symbol og den pågældende app åbner så på telefonen.

      Få besked om at du er ved at glemme/gå fra din telefon og bør finde den. Note 2 har samme funktion med sin S-Pen. Mærker den at du går nogle skridt, en 10 stykker, så fortæller den dig at du har glemt at få pennen med.

      Power Amp music control. Power Amp er 100% den bedste musik app generelt og nu i ur-form.

      Fake Call. Du kan få din mobil til at ringe med op til 1 minuts forsinkelse så du kan slippe ud af din dårlige date eller lign. Altså kan du lade som om nogen ringer og at du nu “desværre” bliver nødt til at gå 8)

      Facebook og Twitter opdateringer og beskeder.

      WebCam Viewer. Kan bruges til at se dit webcam via wifi eller Data. Jeg har selv 2 styk Foscam 8918 fra Amazon, der også kan se i mørke. Glimrende til at tjekke om du har indbrud, om kælderen er ved at blive oversvømmet når du ikke er hjemme eller som baby alarm. Kameraet har lyd, men det har uret ikke,men du kan da se på uret hvad der sker og så hive mobilen op af lommen hvis du vil have lyden med også.

      Der er officielt 200+ apps, jeg læste et sted at det nu er over 300. Anyways, det kan helt sikkert langt mere end jeg lige har nævnt OG da det er det første ur de laver der duer med ikke-Sony-mobiltelefoner, vil markedet være meget større denne gang og incitamentet desto større for developers og SDK (firmware) er allerede givet fri for længe siden.

      “So, it’s all downhill from here” 😀

  8. Til dem, især madammer, der er bange for at det er alt for stort, så er mit tøsehåndled kun 17 cm i omkreds og uret er slet slet ikke for stort til mig. Måske værd lige at måle efter på dig selv for en sikkerheds skyld.

    Jeg har set videoer og billeder hvor det så grotest stort ud, men de havde sikkert også tyndere håndled end normalt, f.eks. ligesom min bette filipinske kone på 157 cm med handled som grene og ikke en typisk slagkraftig dansk håndboldtøs 😉

    At det ikke føles stort skyldes nok også at det er så tyndt som det er.

    Metalremmen er, på underarmssiden ved låsen næsten kun halvt så tyk som silikoneremmen (som jo naturligt nok ligger delvist dobbelt) og det gør det nemmere at få ind og ud af bluseærmet (men køb nu den bunke screen protectors alligevel, NU, det tager en krig før de når frem og så er det måske for sent.
    Hvis nogen en dag sælger erstatningsglas, så vil der gå lang tid, det vil være dyrt og måske aldrig, så undlad at vove pelsen.

    Tilføjelse: Smart Camera app fra Sony med at tage billeder via uret samtidig med at man kan se det som kameraet ser (i den udstrækning det nu engang er muligt qua den lave opløsning på så lille en skærm) er for fedt. Nu mangler jeg bare en tripod, der kan klare så stor en mobil som Note 2 med 9300mAh Zerolemon batteri, i alt 318 g, men hvor der er vilje er der vej 😛

    1. Jeg er på Sony nu. Du virker som en der er ret grundig med sine ting så jeg vælger at tro på at det ikke kan være helt ringe når du skriver det 8)

      1. Ja, jeg har nok lidt OCD tendenser med hensyn til detaljer og grundighed med visse ting, bl.a. madlavning, vin, New Atheism m.m., men hvis du spurgte min kone hvordan jeg har det med elektronik (jeg køber el. overvejer at købe) så vil hun sikkert mene at jeg er lige til den lukkede afdeling 😛

      2. Kunne godt finde på at lave en youtube video om nogle dage med hele lortet samlet et sted. Min grundighed har det med at ende i mere tekst end hvad alle kan kapere at læse og så er videoer bedre. Jeg foretrækker selv at læne mig tilbage, dovne den og bare lytte. Podcast af CNet f.eks. 8)

        1. Sig til hvis du vil have noget tekst eller video ud til den bredere befolkning, du gør dig nogle gode tanker som andre helt sikkert kunne få gavn af… Og så går der et stykke tid inden jeg får det til test, så man kunne sagtens lave et “mine tanker efter så og så lang tid med smartwatch 2”. Du siger bare til ihvertfald hvis det på et tidspunkt skulle have din interesse. Tillykke med legetøjet, elsker selv når der kommer nyt tech i huset 🙂

  9. Lidt interessant læsning I kan fornøje jer med i mellemtiden (indtil I evt. får fingre i et) der var god nok til at jeg gemte dem som bogmærker for noget tid siden.

    Af fyren bag app’en Augmented Smartwatch Pro (har allererede købt den, skulle være super, jeg giver (forhåbentlig) tilbagemelding på denne en af dagene. Mener den kostede 35 kr eller derhenad. 8)
    http://augmentedtraffic.wordpress.com/2013/09/08/my-thoughts-on-the-sony-smartwatch-2-24-hours-in/

    http://www.geeksquad.co.uk/articles/sony-smartwatch-2-expert-review

    OPDATERING:
    Augmented Smartwatch Pro crasher hele tiden på Note 2 når jeg vil sætte de 3 forudskrevne sms beskedsvar så lad være med at bruge penge på den hvis du har en Note 2 indtil videre.

  10. Jeg vil også bestille et men efter at have læst Joachims svar venter jeg lige lidt længere 8) og Joachim. Rigtig ærgerligt at du skal bruge så meget tid og energi på noget som bare SKAL virke 🙁

    1. God ide. Pakken er på vej. Tider er helt stort set helt de samme som sidst, så forventer at have det ca. kl. 15.

      Mobilefun skriver et sted (kan nu ikke lige finde det nu, men anyways) at DHL bestillinger skal ske inden kl. 17 for at sendes samme dag. Går ud fra at det ID pis de bad om så sent på dagen forsinkede at de faktisk fik lagt varet til afsendelse inden kl. 17.

      Statistisk set vil der, hvis selv 33% af urene ikke virker, kun være 11% sandsynlighed for at få 2 i træk, der ikke duer. Duer nummer 2 heller ikke vil det tyde på at rigtig mange af dem ikke duer. Jeg melder tilbage lige så snart jeg har fået lortet tændt. Sidst kom det frem 14:50 og skal lade 30 min først, så du kan nå at bestile det i dag til afsendelse i dag (fredag), hvis de holder hvad de lover og ikke går tidligt på weekend 😉 DHL Express bringer kun ud på hverdage, men du vil så kunne få det mandag.

      De har det med metalrem “Due in stock Today” til 1325kr + 108 kr levering, i alt 1433 kr. Jeg gav 1296 kr i alt, så prisen er åbenbart steget (på begge versioner). 😮

    2. Jeps. Så er det endelig ankommet. DHL var sgu hurtige denne gang. Det lader da og virker, så grønt lys herfra til at bestille et.

      Remmen er virkelig silicone og ikke plastik. Super blød og lækker, så man kan trygt bestille den og elske den. At jeg så mener at man vil elske metalremmen højere betyder nok mindre hvis du aldrig har set den, så sørg for at din kollega el. lign. ikke har metalversionen. Vel lidt ligesom at blive kæreste med en smuk tøs og så se at naboen får en supermodelkæreste ugen efter 😛

      Den er selvfølgelig slet ikke så blæret og premium at røre ved som metalremmen og man skal så også ramme et hul hver gang man tager det på og jeg har aldrig haft en sådan blød rem, så holdbarheden kan jeg ikke udtale mig om.

      Metalremmens sorte coat kan selvfølgelig ridses på et tidspunkt, men i så fald er en Permanet Marker din ven (jeg har et sort køkken så jeg taler af erfaring) 😛

      Siliconeremmen fås i 4 andre farver end sort (når de kommer frem engang). Lur mig om ikke metalremmen, som koster 100-125 kr ekstra, købt separat vil være langt dyrere end 125 kr, men siliconeremmen er nok en hel del billigere.

      Metalremmen har led, der hver især er 7-7.5 mm per led og der er ikke en justering med 2-3 huller ved låsen, såsom mange ureremme af metal (bl.a. mit Citizen). Det gør at du ikke kan justere med måske 3 mm interval. Man kan fjerne 10 led (jeg fjernede 4 og har håndled som en tøs, så 10 er mere end rigeligt. Jeg er metalfan 8) som det nok tidligere har fremgået tydeligt og det passer i hvert fald mig perfekt. Alt i metal på nær den lille usb-klap på venstre side. Top dollar 8)

      Få fingeren ud 😉 , bestil, kryds den med en anden finger og glæd dig til mandag og hvis du er religiøst anlagt :E: , så bed til at du ikke også får en nitte i første omgang 😛

      Jeg har købt og afventer følgende screen protector:
      http://www.amazon.de/gp/product/B00DMJWL9Y/ref=ox_sc_sfl_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3F2TL08IT1G2M
      @Folix, som er et super mærke, blev først udsat fra august til 16. september, og nu 22. oktober. Om den i linket er ligeså god vil vise sig, men den er da på lager.

    3. …fortsat…

      Kan rolig sige at glasset ikke er Gorilla Glass, for så ville det jo være muligt at finde noget nævnt om det. Ingen steder har jeg set noget nævnt i specifikationer ang. glassets ridsefasthed og jeg kan sgu finde næsten alt (det virker plastikagtigt, a la HTC Hero el. Kindle Fire ver. 1 og virker ikke særlig solidt/hårdt). Det er en total fingeraftryksmagnet og med min @Folix Antireflex på min tablet gik jeg nemlig fra at skulle pudse lortet 5-10 gange om dagen til en gang om ugen eller sjældnere efter jeg smed den SP på. Så må jeg så leve med at det ikke ser helt så lækkert ud.

      Nu er et ur jo lille og nemmere at pudse (husk min. en klar SP, da pudsning med et sand- eller saltkorn fast i ærmet vil være en rigtig trist oplevelse).

      Held og lykke med det 😀

      1. Vi bestiller så snart konen kommer hjem 8) 8) Det er min føsgave nemlig. Hvordan er skærmen ellers at kigge på? kan du godt se hvad klokken er og er det tændt hele tiden..fucks jneg glæder mig til jeg får fingre i det 🙂

          1. Screen protector er, som i linket fra tidligere, noget du SKAL 😉 klistre på for ikke at blive trist senere hen. Uret skulle være Scratch Resistant, men ingen telefon til dato kan klare sand.

            Der er en grund til at de (bæster) altid tester med metal (skruer, nøgler, knive o.lign. fordi det 1) er blødt 2) er stort dvs. under et mikroskop vil det ikke have så skarpe vinkler som krystaller har (sand, salt).

            Man skal godt nok leve en beskyttet tilværelse hvis ikke man basker sit handled (ur) ind i noget en gang i mellem. 😉 Der er en grund til at ordentlige ure (mit Citizen Perpetual Calender, Rolex etc. har safirglas som kun kan ridses af safir/rubin/smaragd (same shit) m. hårdhed 8 og diamant m. hårdhed 9.

            Teknisk set kan man coate f.eks. kameralinser med kunstig diamant, men ikke just udbredt endnu og sikkert også dyrt og om det ville virke med en touch screen ved jeg ikke.

            Jeg så på Kickstarter et ur som nok får safir glas (hvis nok bestiller det), så det kan åbenbart lade sig gøre). Indtil den dag kommer, så køb en stak screen protectors.

        1. Det er tændt hele tiden, hvor det viser klokken sådan som du ser det i diverse billedmateriale med store typer, timetallet i bold, minut i normal. Det er mørkt men kan ses, også udenfor. Det er en batterisparefunktion. Tændes ved tryk på knappen.

          Så i øvrigt mail om din besked herinde på netop uret og det vibrerer kraftigt. Om man kan skrue ned for styrken for at spare batteri ved jeg ikke, men det er kraftigt nok til at du ikke overser det (jeg kan sågar høre det tydeligt). Vil også kunne vække de fleste.

          Jeg har f.eks. Fitbit One, som er fed, og kan vibrere også for at vække dig, men det her ligeså kraftigt, hvis ikke mere, især da det sidder i en metalrem og ike bare en håndledsomviklet sok, så at sige. Så kan man vågne uden at vække andre (ikke at jeg selv har det behov da konen star op før mig, men ved at nogen har glæde af den slags).

          Skærmen er lækker nok. Nu er der jo, igen igen, ingen sol over Danmark, så jeg kan ikke teste det i hardcore solskin endnu, men jeg er godt tilfreds pt. Man kan vælge alle mulige urvisninger, men det har jeg endnu ikke rodet med. Jeg vil under alle omstændigheder vælge noget mørkt a la standarden eller bare beholde den, da det bruger mindre batteri.

          Find My Phone er en fed app i øvrigt når man som jeg altid ligger mobile under et eller andet papir o.lign. Nu behøver jeg ikke lane konens mobil eller fastnet bredbåndstelefonen for at ringe mig selv op så jeg kan finde den 😉

          Mangler lige at få Auto-lock for Smartwatch til at spille (laver noget andet pt.), håber da at det kan, for at have uret til at slå screen lock til på telefonen, når man går for langt væk fra den er da super fedt. Man kan også få det til at give besked om at “Nu er du for langt væk fra din mobil” dvs. glem nu ikke at få den med a la Note 2s besked om at man har glemt at proppe S-Pennen tilbage inden man daffede derudaf.

          Er også på udkig efter et stander til fotografering, der modsat an alm. stander kan holder telefonen ret op og ned eller a la Gorilla Pod, så man med uret kan tage gode fællesbilleder uden at bruge det der skide 10 sek. timer gøgl. Det bliver mit weekend projekt at finde ud af. 8)

          1. Du lyder somk om at du alligevel er tilfreds eller??? der er jo altid nogle ting der kan gøres bedre men sådan i forhold til hvad du havde håbet på er det så okay? får nemlig min Xperia Z1 og smartwatch 2 ville jo være en god makker så Z1 ikke skulle føle sig ensom 8) 8)

          2. Jeg er SUPER TILFREDS. 😀 Har faktisk gået og følt mig lidt halv-deprimeret over at det første var defekt og især at jeg var bange for at nummer 2 også ville være det. Jeg har nu fået fred i sjælen hehe 😀

            Enhver tænkelig anbefaling herfra. Ked af at det åbenbart ikke blev opfattet sådan. 😉

            Man skal jo ikke forvente at alt er 100% som man kunne ønske det, især prisen taget i betragtning. Give det 5-10 år så spiller det sikkert max, men det er top dollar pt. 8)

            I UK og nogle andre steder får du, når du køber Z1 et Smartwatch 2 med gratis (man kan også vælge noget andet i stedet, noget kamera gøgl, hvis jeg husker rigtigt). Søg på Z1 bundle smartwatch 2 eller noget i den dur. Om det kan betale sig evt. at importere det fra UK eller andre steder og om de overhovedet sender det udenlands ved jeg ikke, men tag i det mindste at udersøge det først. 😉

          3. Faktisk vil jeg, da jeg ved konen ikke læser med her hehe, beskrive min nærmest ekstatiske følelse lidt som at være forelsket 😛 Især da det første ur var dødt og jeg derfor har lidt angst i maven stadigvæk over om det nu går kold lige pludseligt og “forlader mig” 😛 Så fedt lige at være en tur i Brugsen nu her og så få en sms og en mail og tjekke at det er ikke noget der kræver at jeg hiver mobilen op ad lommen og da det som altid regner her i landet være ligeglad da uret er vandtæt.

            I øvrigt er GPS Map 2 en fin app til at se hvor man er, skulle det være nødvendigt , minder om Google Maps.

            Intet sted skriver nogen om opladning. Der følger kun et USB kabel med. USB standard (PC) er 500mA. Projekt er nu at køre uret ned til 50%, lade det op via min 500mA oplader og tage tid på det og så gøre det samme en gang til med min Note 2 oplader der giver 2A og se hvad den trækker, da det jo er åndsvagt hvis folk lader det op via computeren, hvis den kan lade med 1 eller 2 Ampere. Den slags detajler ser de der CNet o.lign. anmeldelser sjældent (aldrig) på. Spec sheet for det her ur er usædvanlig tyndt ift. hvad du kan finde om mobiltelefoner på f.eks. GSM Arena. Sony skuffer mig i den retning. Hvorfor skal man leje detektiv på ting de UDEMÆRKET godt ved allerede. 8)

  11. Til dem der på et eller andet tidspunkt sidder med uret i udgaven med den superlækre sorte metalrem, der heller ikke lige har skilt en metalurrem ad fornyligt, så er her et link til den video jeg så for at finde ud af hvordan jeg skulle forkorte remmen (jeg tog 4 stykker ud, da jeg har håndled på størrelse med en tøs). Hun er irriterende at lytte til, men det må man så bare bide i sig. Jeg har ikke så små skruetrækkere, så jeg brugte bare en tyk synål til at hamre splitterne ud med. Remmen er i øvrigt super stor, så den vil ikke være for lille for nogen uanset hvor fede underarme man evt. har. 😉

    http://www.youtube.com/watch?v=oN1PTBNVLEI&list=FL-Gt6WULU4NoobapxCLxEjg&index=1

    1. Sur røv med den ventetid 🙁 tak for videoen men pyha en stemme 🙂 men fedt at du i det mindste så får et nyt i morgen. Det var ved mobilefun du havde bestilt ikke?

      1. Ja. Via deres danske hjemmeside. De gange jeg har fået leveret med DHL Express kom det næste dag så forventer det i morgen. Aldrig før oplevet noget der slet ikke vil tænde og har godt nok købt meget gøgl de sidste 5 års tid. Bare et par ting: 3 headsets (1 fra Sony), 2 BT headphones (begge Sony), 2 tablets, 3 mobiler m. m. m. Google på lignende problemer med Smartwatch (1) er der en pæn portion hits. Dog har de mest at gøre med forbindelsen mellem kontaktpunkterne på dets sære ladekabel som denne udgave jo netop ikke har. Jeg fatter ingenting. 😮

        1. Kan du skære det lidt mere ud i pap for mig? Altså du har modtaget et smartwatch 2 og det virker ikke på grund af?? Så nu sender de dig et med en anden rem og så bytter du remmen ud? Edder broderme ærgerligt når du har ventet på det. Jeg kender fint følelsen….

          1. Jeg har modtaget et styk ur med metalrem, der ikke virker overhovedet. Dødt, Dead, Total Tot 😛 Jeg havde 2 valg, som jeg ser det.

            1: Sende hele pakken jeg har retur og vente og vente både pga. forsendelse til UK og at de skal kigge på det (det er de nu i øvrigt hurtige til) og især pga. at uret med metalrem er “Due in Stock in 1 week”.

            2: Beholde uret indtil videre, men købe et med plastikrem (da det ER på lager pt.) og forhåbentligt modtage det allerede i morgen. Derpå flytte plastikremmen over på det defekte ur jeg har pt., proppe det ind i den nye kasse der kommer i morgen (fingers crossed) og sende det retur fredag og få penge tilbage om en uges tid. Jeg valgte mulighed nummer 2.

            Jeg sender dog ikke det defekte retur før jeg har sikret mig ved en dags brug at det nye ikke også er defekt. Derved kan jeg sende begge to retur sammen, hvis de begge skulle vise sig defekte.

            Skulle det ske, ja, så stopper festen nok for mit vedkommende indtil man kan købe det i en fysisk butik eller nogen andre laver et ur, der rent faktisk virker og som ikke er det der E-Ink sølle Pebble pis, der ligner noget fra 80’erne med kæmpe grimme knapper og jeg har heller ikke brug for at have ur på i svømmehallen (kan sgu nok alligevel ikke klare saunaen, vandtæt eller ej). Hov, der kom jeg vist lidt på afveje igen 😛

            En tilføjelse til evt. interesserede ang. metalrem kontra plastic. :E:
            Metalremmen er ikke tung og jeg har sgu underarme som en tøs (de danske kødfulde af slagsen i hvert fald 😛 ), men er dog også vant til at gå med et Citizen Eco-Drive Perpetual Calender (soldrevet og radiostyret m.m. – kan anbefales) i stål som vejer ligeså meget som min telefon. Selve uret (SW2) vejer ingenting og remmen er som alle andre metalremme. Så behagelig at jeg helt glemte at jeg havde det på efter nogle minutter. Det har låsefunktion, hvor man skal presse ind på begge sider af låsen samtidig for at åbne den, så der vil ikke være risiko for at det springer op, f.eks. hvis det får lidt fat i noget du rammer ind i, sådan som mit billige Casio jeg brugte for indtil for nogle år siden ofte gjorde.

          2. Jeg er med nu 😛 jeg har tjekket det link du har smidt i en anden kommentar og nu ved jeg næsten ikke… Ville egentlig have samsungs smartwatch men da det er første generation er der sikkert flere fejl end ved sony’s anden generation. Jeg venter lige og hører om det nye ur du får virker

          3. Du kan pt. få det med metal for 1325 kr og plastik for 1189 kr. pt. hos Mobilefun. Samsung Gear 2742 kr hos Mobilefun (de har det som Pre-order nu) og tro mig, du finder det ikke billigere andre steder. Dertil lægger du 108 kr i forsendelse DHL Express (eneste mulighed for dyre varer). Gear virker pt. kun med Note III og vil nok også komme til at virke med Note II, S4, måske endda S3 når de engang tager sig sammen til at opdatere til Android 4.3 i løbet af November og December, da 4.3 understøtter Bluetooth 4.0, som er det Gear bruger.. De udsætter Note II opdateringen med vilje. Den er hurtigere end og kom efter S3 og S4eren også, alligevel får S4 OG S3 4.3 først. De skal lige se om de kan snyde nogen til at købe den nyeste Note ligesom sidst. Der er nu langt fra 3300 til 5300 kr eller hvad Note II og III ligger i pt (det er i den omegn). Forskellen er ikke så stor. Fra Note til Note II skete fordobling af RAM, denne gang kun 50% ekstra. Problemet med Gear er også at det sikkert holder længere end din telefon og så er du i så fald bundet til Samsung, hvilket jeg ikke gider være længere og jeg bruger stort set andrig pennen alligevel. Se So Ein Ding omkring Xperia Z1 hvis du overvejer ny mobil. Sjældent positiv han var. Gear har ca. 24 timers standby tid, ergo skal det lades op hver nat. Typisk Samsung vil de putte enhver tænkelig feature i deres produkter, især i Gear, uanset hvor ligegyldig og gimmick-agtig det er. Der er en grund til at jeg altid burger custom ROM på vores telefoner. 8)

            VIGTIG RETTELSE: Sony LimeWire = 1. generation. Sony LimeWire 2 (aka Sony Smartwatch) = 2. generation. Sony Smartwatch 2 = 3. generation, 200+ apps og med den fede rem jeg har er alt i metal undtagen den lille klap til at oplade den med.

            Samsung Gear, tja, de vil ikke ud med noget ordentlig konkret brugbar info ang. batteritid. Kig på batterikapacitet, og standby tid. Laver jeg forholdsregning på forskellen mellem min Note IIs officielle standby tid vs. taletid, så vil Gear have en times taletid eller noget ligeså latterligt. Kan ikke huske det, kan bare huske at det var i hvert fald 1 sikker deal breaker for mig ud af flere, derudover at det fylder for meget, er deres sædvanlige plastikpis og jeg tager sjældent billeder, og gør jeg, skal de være ordentlige med. anti-shake, burst mode (4-årig datter, you get the picture) 😉 og ikke 1.9MP så… I øvrigt kan du ikke slå kameralyden fra når den tager et billed, så bestil den endelig ikke i den tro at du kan tage en masse hemmelige billeder (medmindre i et støjende miljø velsagtens). 😛
            Jeg var klar til at afbestille SW2 hvis Gear havde været godt og til en pris, der gav mening. Det er ingen af delene, så nu må jeg sætte min lid til Sony (hvilket er mig meget imod lige pludselig, efter denne fadæse). 😮

          4. Jeg har læst at strømmen på Gear skulle være forfærdelig. Jo jeg er klart til Samsung og så er det logisk at jeg vender mig om efter Galaxy gear men selv samsung har udtalt at det ikke er et ur men en gadget og det er fordi at det knap skulle kunne holde strøm meget længere end en mobil så derfor kigger jeg i en anden retning 🙂
            Beep lavede et indslag om gear og deres mening at det intet var værd og da så sony har lidt flere år på bagen i den forbindelse kan smartwatch 2 kun være bedre end hvad Samsung tilbyder 🙂

          5. Læste at Beep skulle være fanboy territory. Ved ikke om det er rigtigt og er også ligeglad, men var helt enig med dem den eneste gang jeg har været der forbi ifm Gear. Har ikke TV2 på kassen, så holder ikke ligefrem øje med deres hjemmesider heller.

            Lidt mere hyggelæsning du kan bruge til at overbevise dig om at du gør rigtigt i at kigge andre steder hen.

            http://www.phonesreview.co.uk/2013/10/02/forget-samsung-galaxy-gear-buy-sony-smartwatch-2/

          6. Hahaha meget overbevisende artikel 🙂 Takker skal du have og håber du giver lyd om det virker det nye du får 🙂 jeg krydser fingre for at det virker…

          7. Will do. At det bare SKAL virke skyldes især at der IKKE er noget godt alternativ pt. så det handler ikke bare om lidt besvær med returnering og så at købe noget andet i stedet.

            Bestilte og betalte det i går kl. 0745 og alligevel blev det ikke sendt i går. WTF! Fik en mail kl. 15, som jeg af gode grunde ikke så med det samme og derfor ikke svarede på inden den næsten var 16 (dansk tid dog) om at de ikke kunne verificere min adresse (dansk ID med adresse OG billede eksisterer i øvrigt slet ikke, hmm, men fik misbrugt mit kort for et par år siden, så jeg forstår godt at de vil sikre sig af og til, især hvis varen skal sendes til Rumænien).

            Da jeg havde bestilt flere dyre ting i træk, var de nødt til at bede om et scan/billede af mit pas el.lign. og er overbevist om at det er derfor de fuckede det op og ikke sendte det med det same. Som jeg skrev til dem (inden jeg for en sikkerheds skyld sendte det scan jeg alligevel har liggende på PCen i anden forbindelse): Are you kidding me? Jeg har handlet hos jer 10 gange, samme adresse hver gang i årevis og NU vil I gerne… Argh! 😮

            Jeg har sikkert købt 100 ting på nettet de sidste mange år og ALDRIG har jeg oplevet at en vare, der ER på lager og er bestilt om morgenen/formiddagen IKKE er blevet sendt samme dag. 😮 Fik en mail fra en manager senere (røg nok op i hierakiet efter mit brokkeri hehe) om at det ville blive sendt hurtigt, men det blev IKKE sendt i går alligevel. Tror sgu jeg ringer på det nummer jeg fik og spørger.

            Har fandme ikke tålmodighed til mere pis, især da det er torsdag i dag og får kvajpanderne ikke sendt det i dag, så får jeg det sikkert først mandag. Hvis jeg var dig ville jeg også vente på at høre fra mig om mit nummer 2 virker, for hvis det også er kaput, så er det så udbredt en fejl at man bør holde sig langt væk. Der er desværre en risiko, der ikke kan undgås når man vil være først med det nye. Ikke altid er det det værd 😉

            Mobilefun er stadig mit bedste bud på en god pris og service, men servicen halter tidsmæssigt ift hvad jeg er vant til fra deres side.

          8. Takker.
            Jeg har selv i årevis lukreret på de flinke folk hos xda-developers.com med software m.m. (f.eks. Asus Infinity = skrammel, men custom ROM fra xda = okay og samtlige telefoner og tablets jeg har eller har haft) så har altid været frustreret over ikke at kunne give noget igen der, da jeg ikke just er programmør eller bare noget der ligner. Her har jeg fundet et outlet for den slags. :E:

            Er man begejstret eller frustreret føles det altid bedre at dele det med nogen, især hvis de kan bruge det til noget og guderne skal vide at konen IKKE gider høre om den slags 😛 Vi holder os langt væk fra Apple, men hun er ellers typen på den slags, der ikke forstår grejet, bare skal have noget der virker og ikke mere 😛

            Når jeg har brugt en del af min fritid (dog mest mens jeg ser TV alligevel – hov, mænd kan ikke multitaske, men alligevel 😛 Gad vide hvordan samtlige jægerpiloter (alle mænd) egentlig kommer i luften 😉 Spøg til side og sidespor, så føles det som mindre spild af tid hvis jeg kan spare andre for at finkæmme nettet. Dette site koger også ting ned for nemheds skyld og hvorfor så ikke give igen som man tager :E:

            Nu skrev jeg lige til dem for en times tid siden og sagde at de skal give mig besked i god tid I DAG hvis de IKKE kan sende det I DAG, så jeg kan nå at købe det et ANDET sted, hvor de godt kan finde ud af at sende samme dag som det er bestilt. Det første du ser på hjemmesiden er “Bestil inden 18 for afsendelse samme dag (dog 17 hvis med DHL). Hvis de først sender det i morgen fredag, skal jeg sikkert vente helt til mandag før det kommer og jeg er sgu træt af at være til grin for mine egne penge. Det er især længe at vente når man er bange for om lortet overhovedet kan tænde 😉

  12. Fik bestilt med metalrem via mobilefun.co.uk i det øjeblik jeg smider i kurven og gennemfører betaling står det til at være på lager. Efterfølgende i bekræftelsesmail fremgår det så at det først forventes på lager 8/10. Er lidt bitter

    1. I know your pain 😉
      Jeg bestilte det med plastikremmen oprindeligt 9. juli at skulle være på lager 15. juli hos Clove.co. uk. Den 15. blev det rykket til midt September. Var bitter og i mellemtiden havde min yndlingsshop i UK, Mobilefun fået pre-order. De rykkede det så på dagen (12/9) til 2/10 og jeg var superbitter. Det viste sig ved nærmere undersøgelser at alle inkl. Sony.dk ikke ville have det før så fejlen var Sonys. Når 1 uge bliver til 2 1/2 måned, så kan man tale om at føle sig indebrændt og røvrendt 😮

      Denne gang stod der kun pre-order (21/9) og ordrebekræftigelsen sagde overraskende nok 7/10, som så blev sendt i dag alligevel (uden advarsel om den glædelige nyhed), så det kan være at du også bliver positivt overrasket. Jeg tjekkede mange gange i dag og så den kun som Due Today og senere Due in 1 week. Held og lykke med det og jeg er ret sikker på at de har det til dig den 8. Clove.co. uk har det men de tager ca. 1415-1480 kr for samme udgave afhængig af forsendelsesmetode (1-2 el. 1-3 hverdage). 120-184 kr for at vente en uge er vel det værd. Jeg har ingen erfaring med Clove men de har dog SBH-52 hvis man er på udkig efter det også og kan i så fald slippe for dobbelt porto. De er en ret lille ikke så gammel biks så vidt jeg ved.

      1. Gider du smide et par ord om det når du har haft det i nogle dage? Jeg overvejer kraftigt men vil gerne lige høre hvad andre siger. Jeg er studerende så det er mange penge for mig %:

        1. Jeps. Åbner æsken i aften når jeg kommer hjem. Har købt nogle apps der skulle være gode. Jeg melder tilbage torsdag eller fredag når jeg har prøvet det ordentligt inkl. i høj solskin og dannet
          mig et indtryk af batteritid, funktioner, vibrationsstyrke, størrelse, hvor behageligt det føles osv. Kort sagt en fuld CNET style anmeldelse inkl. hvilke apps jeg synes om eller ikke synes om.

          1. Fedt det vil jeg gerne læse med på også da. Ved nemlig heller ikke helt om jeg skal købe det eller om jeg skal vente til smartwatch 3 😛

          2. Lortet vil ikke tænde 🙁 (lad det op en halv time står der, jeg ladede det op over 1 time) og det disconnecter fra bærbar computer, oplader og bærbar battery pack konstant, ergo kan det hverken tænde overhovedet eller lade overhovedet. WTF 🙁

            Kan de klaphatte hos Sony ikke bare tænde lortet og slukke det igen og se om det kan lade. Det kan du sætte hvem som helst til og tager ingen tid at gøre på samlebånd. Min nye opvaskemaskine havde en sjat vand i bunden, så der er da nogen der prøvekører deres varer inden de sender dem afsted fra fabrikken. Damn, nu skal jeg sende lortet tilbage. Super lækkert ellers, især metalremmen, men skulle jeg gøre det om, ville jeg enten vente en måned og se hvilke problemer folk oplever og hvor udbredte de er eller købe det i en fysisk butik, pakke det ud foran ekspedienten og så se om det lader, tænder og virker generelt. At jeg så skal sende det til UK, hvilket i stedet for dag til dag tager op til en uge gør det sgu ikke bedre når man i forvejen har ventet i 2.5 måned. 😥

            Har lige bestilt plastikmodellen de stadig har på lager, så jeg kan få den leveret i morgen og så bare skifte uret de to pakker i mellem og beholde metalremmen fra det første. Jeg kan ikke lige overskue at skulle vente 1-2 uger på at sende dette her tilbage, vente på at det når frem, bliver tjekket og en nyt sendt i stedet.
            Jeg vil spørge dem om ikke de ikke de vil være søde at åbne og tjekke at det kan lade og tænde inden de sender det. :E:

            Det lader til at al min snak om et 3. generationsprodukt sandsynligvis har færre fejl betyder netop dette. Færre – tja, måske. Ingen – nej. 😳

            I øvrigt er prisen for uret i mellemtiden steget 100 kr for begge udgaver. Surt for dem der var sent ude, medmindre de generelt er noget skrammel for så er det jo lige modsat.
            Only time will tell 😉

  13. Nå, nu har dk.mobilefun.com plastikudgaven på lager hvis det har nogens interesse. Metalremmen om en uge. Nok fordi dem de skulle få på lager i dag allerede er bestilt for længe siden, såsom mit der blev sendt i dag med DHL Express. 😀 Regner med at have det i morgen eller senest onsdag. @Folix antirefleks screen protectors fås nu først tidligst 16/10. Har indtil videre bestilt nogen andre billigere nogen, der dog tidligst leveres 10/10 via tysk amazon. Jeg basker mit nuværende ur ind i vægge, dørhåndtag m.m. konstant, så jeg mener at en SP er essensiel på et ur (medmindre man altid går med meget lange ærmer) 😛 , især en anti-reflex en, da man jo tit er udenfor eller kører bil. 8) Har selv @Folix på min Asus Transformer Infinity og den er rigtig god. Ser ikke så pænt ud med som uden, men på et bette ur på 1.6″ bør det ikke betyde alverden.

    Jeg melder tilbage snarest muligt med indtryk inkl. synligheden i høj solskin (og SPs senere når de kommer frem), som vi jo nu har mulighed for at opleve i denne uge inden Kong Vinter tager over 🙂

    1. Tak for oplysningen. det vil jeg da lige tjekke ud 🙂 det vil sige at jeg godt kan bestille ved mobilfun? jeg har det ikke så godt med at bestille fra udenlandske websites 😛

      1. Du behøver ikke at sove uroligt om natten, hvis du bestiller fra dem. Jeg har handlet hos dem godt 10 gange 😀 Eneste danske firmaer jeg nærer ligeså stor tiltro til er Computersalg.dk og Proshop.dk
        Tjek Wikipedia om dem og http://www.trustpilot.dk/review/www.mobilefun.co.uk. eller min anmeldelse af min glimrende oplevelse:
        http://www.trustpilot.dk/users/19364 :E:
        Eller i min beskrivelse af dem i kommentarerne på artiklen: https://www.appsandroid.dk/joomla/nyheder/diverse-android-produkter/1683-sony-smartwatch-2-pris-i-danmark.html

        1. Jeg har også handlet med MobileFun.co.uk / de har også “dansk site” dk.MobileFun.com og kan varmt anbefale dem.

          1. Der er dog ikke separate trustpilot anmeldelser for den danske udgave af hjemmesiden. Grunden til at jeg tidligere i den førnævnte artikkel har lavet links er at man kan have svært ved at finde uret. Man skal søge “smartwatch” og ikke andet og så vælge ud fra listen. Ellers kan det tage en hel eftermiddag, hvis man skal bladre hele siden igennem. Skriver man Smartwatch 2, Sony S…… etc. kommer der ingenting, hvilket er sært.

    1. Ja, samme her. Har fået refunderet for noget defekt grej for nyligt uden problemer inkl returportoen. Glimrende service hver gang og har handlet hos dem i en del år efterhånden.

      Ser frem til at få udgaven med metalrem for 1296 kr inkl. forsendelse 8) . (plastikrem ca. 100 kr mindre, men så en videoanmeldelse, der beskrev metalremmen som “premium feel” i modsætning til plastikremmen og sløjfede derfor plastikordren fra 9. juli
      .
      Er sindsyg træt af at hive min store Note 2 op af lommen 20+ gange om dagen mens jeg har bedre ting at tage mig til, bare for at se at det nok engang bare var endnu et nyhedsbrev i mailboxen 🙁

      Forventedes på lager i dag mandag 😀 Plastikudgaven star til at være på lager onsdag.
      http://dk.mobilefun.com/40487-sony-smartwatch-2-android-watch—black-metal.htm

  14. hej alle sammen. Er der nogle herinde der har haft første generation af sonys smartwatch? jeg vil gerne bare høre hvad i siger til det og om i kunne finde på at købe anden generation efter at i har haft den første?

  15. Super, tusind tak for opfølgningen Høy. Kæmpe dilemma om der skal forudbestilles ved komplett.dk eller man skal i elgiganten eller sony shop fredag og se om de har det

  16. Høy, Nu strammer du den lige rigeligt, Sony´s ur er IKKE vandtæt, IP67. !! Det er stænk tæt, nemlig IP57.
    Og kan arbejde samme med de “fleste” Android devices.

    1. korrekt, og beklager at det ikke blev udtrykt således i artiklen, men det er faktisk hvad jeg vil kalde vandtæt da den har samme IP klassifikation som Xperia Z (prøv at trykke på linket i artiklen og se at xperia Z godt kan tåle til at blive dyppet i vand), så selvom du ikke kan bruge det som dykkerur vil jeg stadig mene at det er vandtæt 🙂

      1. I jeres guide til IP klassificering står der at 7 betyder kraftig vandstråler og 8 betyder nedsænkning i vand, men du nedsænker da både xperia z og tablet z i vandet og de er begge 7 i vandtæthed… Så jeg er forvirret nu 😛 betyder 7 at de godt kan tåle at blive nedsænket selvom de egentlig ikke kan?

        1. IP57 kan godt tåle at være i lavt vand en halv time…det siger Høy i anmeldelsen af Xperia Z så det stoler jeg på 😛

          1. Hvis i trykker på linket i artiklen til vores guide kan i se at Smartwatch 2 kan tåle at blive nedsænket i 1 meters vand.
            Ted : det første tal er støv og det andet tal er vand.

  17. Elsker bare Sony`s gadgets og jeg vil da ikke nøjes med at have Xperia Z1, jeg vil sgi osse have smartwatch 2 😛 seriøst et fedt sæt hvis jeg havde dem begge 🙂

    1. Jeg må sige at jeg har ikke fortrudt købet endnu, det er en sjov og funktionel lille gadget at have på armen.
      Fungere rigtig godt sammen med Z1.

  18. Jeg er helt enig i at sonys smartwatch 2 virker som det bedste køb og gæt hvem der skal have et til sin Sony xperia Z 😛 😛 jeg har ikke besluttet mig for om jeg skal købe Xperia Z1 eller et smartwatch 2 %: %:

Skriv kommentar
account_circle
email