Derfor er skærmen på SGS5 den bedste til dato

thumb Samsung-Galaxy-S5

Samsung forklarer i billeder hvorfor at skærmen på Galaxy S5 er den hidtil bedste på en smartphone.

Der er ingen tvivl om at noget af grunden til Samsungs succes (verdens største smartphone-producent) er deres voldsomme reklame-kampagner hvor ingen anden producent kan følge med, men der skal selvfølgelig også noget ballast bag ved et produkt før forbrugerne gider at bruge det.

Designet på Samsungs mobiler er ofte blevet kritiseret, og her på AppsAndroid havde vi da også håbet på at den nye SGS5 (som vi iøvrigt modtager i denne uge til test, tak for alle jeres henvendelser) ville komme med lidt aluminum på kroppen, et design som f.eks HTC og Sony har taget til sig.

Det skete som bekendt ikke, men der er altid en ting ved Samsungs topmodeller vi aldrig bliver skuffede over, og det er skærmen.

Samtlige topmodeller kommer nemlig altid med AMOLED, og på Galaxy S5 sidder der en Super Amoled skærm, samme skærmtype der også ses på Galaxy Note 3.

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy Note 3

Grunden til at AMOLED er en succes er nok de stærke farver, især at hvid rent faktisk er næsten hvid.

Ulempen er så at andre farver som f.eks grøn godt kan gå hen og blive for skrigende (det er muligt at ændre dette under dine indstillinger).

 – Display-duel: Samsung Galaxy S 4 vs Sony Xperia Z vs HTC One

Nu er Samsung Korea så klar med en forklaring på hvorfor at skærmen på Galaxy S5 er den bedste skærm ever set på en smartphone, og den største bedrift er nok at skærmen i direkte sollys kan nå en lysstyrke på 698 nits….hvilket er ret godt klaret.

 – Skærmtest: Z Ultra vs Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1

For at give dig noget at sammenligne med har skærmen på LG G2 en lysstyrke på 450 nits og Samsung Galaxy S4 (hvilket vi også brokkede os over i testen) kun har en lysstyrke på 300 nits.

sgs5 display

Derudover batteribesparelsen mere end 27% i forhold til en fuld HD LCD skærm, og for at gøre genskinnet mindre synligt er der en belægning på skærmen der skal afhjælpe dette.

sgs5Vi får SGS5 til test i denne uge og glæder os til at se om hvor godt den performer i real life. Producenterne taler selvfølgelig kun positivt om deres egne produkter, så vi venter med at hoppe af begejstring til vi har fået den i hænderne.

Det er iøvrigt Samsung selv der producerer AMOLED.

Følg os på Facebook, Google +, eller Youtube og hent vores app for at holde dig opdateret med det seneste nye.

Kilde

(4) kommentarer
  1. glæder mig til jeres test af denne smartphone. håber den består testen for jeg vil rigtig gerne have den 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email