Se din ordehistorik og venners aktivitet via Google Play applikationen

thumb google-play-5-1-11

Google Play er blevet opdateret og med opdateringen kommer nye muligheder. 

Google startede udrulningen af version 5.1.11 af deres Google Play applikation for en måneds tid siden og med den nye version er der kommet et par nye muligheder som du muligvis ikke har lagt mærke til, så er du ikke helt på forkant med dine opdateringer så nævner vi herunder et par (nærmere betegnet 2) af de nye funktioner som opdateringen bringer med sig.

Husk at du altid i indstillingerne i Google Play app`en kan tjekke manuelt om der er en opdatering tilgængelig via menu-punktet “Indstillinger” og herefter “Version”.

Har du endnu ikke version 5.1.11 installeret kan du hente apk-filen via dette link.

Se hvad vennerne laver

Opdateringen har nemlig givet os ihvertfald 2 nye muligheder som er ret brugbare, og når du slider menuen frem fra venstre side i skærmen vil du opdage at du nu har et menu-punkt der hedder “Personer”. 

Menuen

Screenshot 2015-01-25-16-22Trykker du på dette menu-punkt kommer du ind til en oversigt over hvad nogle af dine venner på Google + har foretaget sig (se billedet øverst i artiklen), og du kan trykke dig længere ind på hver enkelt af dem.

Herunder har jeg klikket mig ind på Jan Klintø´s aktivitet og som i kan se har han bla. delt vores AppsAndroid.dk app som kan hentes gratis via Google play

Screenshot2015-01-25-16-01-Ordehistorik

En anden funktion er at, hvis du trykker dig ind via menuen på punktet der hedder “Min konto”, det er muligt at se din ordrehistorik, hvilket bestemt er en mulighed der har manglet.

Overblikket er nemt og du kan trykke dig videre ind hvis du vil gå længere tilbage.

Du kan også tilføje eller fjerne betalingskort, og husk at hvis du har tilknyttet et betalingskort til din Google konto på mobilen og dine børn låner denne til f.eks at spille på, så tag og opret en kode til betaling via Google Play (se linket under billedet).  

Screenshot 2015-01-25-16-56 Relaterede tips og tricks:

 – Hvor kan man købe og indløse Google Play gavekort i Danmark?

 – Hvordan sletter jeg min app og søgehistorik på Google Play?

 – Hvordan laver jeg en kode til betaling på Google Play?

 – Hvordan undgår jeg at de apps jeg henter, havner på startskærmen?

Skriv kommentar
account_circle
email