Samsung Galaxy S6/Galaxy S6 Edge tips og tricks (videoer)

thumb sgs6-screenshot

Samsung Galaxy S6/Edge tips og tricks.

Samsungs seneste topmodeller, Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, har mange funktioner og muligheder og vi vil i videoerne længere nede vise jer lidt tips og tricks til disse.

Galaxy S6/Edge kommer blandt andet med en fingeraftryks-scanner, samt en pulsmåler og selvom at Samsung har fået ryddet lidt op i deres TouxhWiz brugerflade kan det godt være en mundfuld at lære alle funktioner at kende hvis man f.eks er førstegangs Samsung bruger.

Der er også mulighed for rigtig trådløs opladning (det tager vi en anden artikel) både via Qi og PMA standarderne, noget som f.eks den nye LG G4 ikke har mulighed for uden at der skal tilkøbes ekstra tilbehør.

Du kan her læse vores anmeldelse af den trådløse oplader til Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge eller se testen af opladeren på Youtube.

Alt i alt er der tale om to produkter med rigtig mange muligheder og derfor har jeg i den første video herunder (den varer 16 minutter, så sæt kaffe over) samlet de tips og tricks jeg selv synes er relevante for at få noget ud af din Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge og du kan f.eks se i nummer to video hvordan du bruger din SGS6/Edge som fjernbetjening.

 – Galaxy S6 Edge Clear View cover ridser skærmen (spar 10% på alternativer)

Længere nede kan du se hvordan du tager et screenshot, samt hvordan du skal bruge privat tilstand og du kan i denne video (der bruger jeg bare en Xperia Z3) se hvordan Smart Lock i Android Lollipop virker.

Mere info om Galaxy S6/Edge

Sidder du med en Galaxy S6 eller en Galaxy S6 Edge kan du med fordel følge vores Samsung Galaxy S6/Edge samlingGoogle + for at blive holdt opdateret med alt det nye vedrørende disse enheder, eller du kan tjekke vores Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge playlisteYoutube, ligesom at du selvfølgelig også er velkommen til at følge os på Twitter og Facebook.

Du kan også via #Samsung Galaxy S6 og #Samsung Galaxy S6 Edge finde mere om produkterne.

Har du spørgsmål angående overstående enheder, eller vil du bidrage med dine egne tips og tricks, så er du altid velkommen i Samsung forummet.

Har du endnu ikke gjort det, så kan du her finde vores anmeldelse af Galaxy S6 og vores test af Galaxy S6 Edge.

Du kan også tjekke vores AppsAndroid shop ud, hvor du bla. finder tilbud på panserglas og beskyttelsesfilm til Samsung, samt kan du spare penge på vores Invisible tilbehørspakke til Galaxy S6 Edge (indeholder original trådløs oplader, Panzer skærmbeskyttelse, samt transparent cover fra Puro) og vores Invisible tilbehørspakke til Samsung Galaxy S6 der indeholder det samme.

Tips og tricks til Galaxy S6 og S6 Edge

Brug Galaxy S6/Edge som fjernbetjening

Hvordan bruger jeg privat tilstand på SGS6 og Edge? 

 Hvordan tager man screenhots på SGS6/Edge?

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email