Wordfeud – nu med den danske retskrivningsordbog

Så er der godt nyt til jer der spiller Wordfeud på jeres Android smartphone.

Hvis ikke i ved det, så er jeg bare god til Wordfeud. Faktisk er jeg så god, at både Klintø og Christina her fra siden frygter den dag jeg inviterer til et game. Det bliver dog nemmere for dem i fremtiden at følge med mine fantastiske stave-evner, da Wordfeud lige har underskrevet en aftale med Dansk sprognævn.

Aftalen går ud på at den “Danske retskrivningsordbog fra 2001” bliver skiftet ud med den nuværende danske ordbog i løbet af en uges tid.

Hvis ikke du ved hvad Wordfeud er kan du hente spillet gratis på Android market.

Kilden

(8) kommentarer
 1. Klintø: Tanja vil ikke snyde, men det vil jeg gerne, så når jeg har installeret WORDFRAUD får du lige en invite :E: spøg til side…jeg er faktisk også for ærlig til at snyde :E:

 2. Hejsa..har faktisk skrevet det i artiklen: “Aftalen går ud på at den “Danske retskrivningsordbog fra 2001″ bliver skiftet ud med den nuværende danske ordbog i løbet af en uges tid”, men ja..overskriften burde nok indeholde et ord mere 🙂
  Ideen om at kunne spille mere end to af gangen er faktisk ikke så tosset. jeg tænker at sådanne funktioner kommer, men de strækker den nok lidt for at kunne annoncere opdateringer ofte istedet for bare at lave en stor..set ud fra et økonomisk synspunkt er det ihvertfald en måde at gøre det på.
  Du må jo sige til hvis du engang vil have tæv…mit brugernavn er [u]Høyy[/u].

 3. Jeg tror du mener: “snart med dansk retskrivningsordbog.”

  “The plan is to make the switch from the current Danish dictionary later this week.”

  Men ja, det er virkelig noget man har ventet på. Jeg håber at de også, ligesom den svenske version, laver en hvor man ikke kan bruge ejefald, forkortelser osv.

  Næste punkt må da næsten være at have et leaderboard, personlige high scores mellem venner og måske endda mulighed for turneringer? Hvad med mere end to spillere? Quick games hvor ventetiden ikke er 72 timer men 5 min? Der er mange muligheder i det her spil og jeg forstår ikke hvorfor udviklingen går så langsomt.

Skriv kommentar
account_circle
email