Widget locker

Widgetlocker til Android kan give dig fuld kontrol over din “Lockscreen”. Du kan konfiguere den med apps og widgets ganske som enhver anden skærm på din Android mobiltelefon.

 Widgetlocker har virkelig mange funktioner og indstillinger. Som du kan se længere nede på de screenshots jeg har taget, så giver appèn dig faktisk en ekstra skærm hvis du ønsker det. Det smarte i det er, at du kan tilgå de vigtigste apps  uden at låse mobiltelefonen op. Lad os kigge lidt på hvilke muligheder Widgetlocker giver dig.

Funktioner og indstillinger: 

Når du trykker på menu er følgende muligheder:

 • Buttons and inputs (hvilke genveje tillader du på din “lockscreen).
 • Look and feel (hvilke slidere vil du bruge til oplåsning, og hvad tapet vil du have i baggrunden).
 • Behavior (Hvilken lyd vil du have til den og den funktion).
 • Screen timeout (bestem selv hvor lang tid der skal gå før telefonen slukker).
 • Popups (skal sms og indgående opkald poppe op ude på “lockscreenen”).
 • Advanced (forskellige indstillinger som kan være nyttige hvis du f.eks har en “rooted” Android).
 • Tutorials (vejledning i brug af Widgetlocker).

Under hvert af de overstående punkter er der mange funktioner, så du har mulighed for at konfiguere næsten hvad det skulle være. Bare i valget af “slidere”(den du låser op med), er der følgende muligheder:

 • Widgetlocker.
 • Standard Android.
 • Sense UI (det er den der er på billedet).
 • Iphone.
 • Android rotary.
 • No slider (du kan vælge at låse op med et tryk på en “knap”).
 •  

Brugervenlighed:

Man er nødt til at kunne engelsk og bruge lidt tid på at forstå de forskellige funktioner før man er helt fortrolig med Widgetlocker. Når man så har gjort det, ja så er det meget nemt at tilpasse sin “lockscreen” præcis som man ønsker den skal se ud. Det foregår på nøjagtig samme måde som normalt. Hold fingeren på et tomt punkt og den velkendte popup kommer frem. Du får da disse muligheder:

 • Custom slider (en “slider” efter dit valg).
 • Shortcuts (genveje).
 • Widgets.

Praksis:

Jeg bruger Widgetlocker på HTC Desire, og den kører uden problemer. Bare husk og tillad popups for ellers får du et problem når dit vækkeur ringer næste morgen. Det skete nemlig for mig, og jeg var nødt til simpelthen at genstarte telefonen alt imens den bimlede og bamlede. Oveni det fik jeg også en “For helvede da osse, altid den mobiltelefon-det er jeg træt af” af personen ved siden af mig i sengen. Udover det er der intet der er gået galt i de tre dage jeg har haft appèn. Efterhånden som dagene går bliver jeg mere og mere glad for den og den har ikke lavet et eneste “forceclose” eller lignende. Det giver en ekstra mulighed for at customisere din Android, samt oprette nogle genveje

Konklusion: 

Jeg kan godt lide at jeg ved et enkelt “gliden til den ene side” med fingeren kan ringe eller sende en sms uden at skulle låse telefonen op, og jeg er en af de personer der gerne vil have den lås. Jeg har flere gange båret rundt på min Desire og samtidig flyttet en widget eller slettet en app bare ved at min finger rørte skærmen. Det kan ikke ske hvis du vælger “slide-funktionen” til dine apps eller widgets. Hvis du mangler noget lignende så skulle du give den her en chance.

Vi har sat den på listen over de fedeste widgets til Android.

Min vurdering: 4/5

Testet version: 1.2.7 

Android-penge Cirka 11 kr.

AndroidMarket_ikon_50  Widgetlocker Android market
Android_market_PC  Widgetlocker Android market 
appbrain_ikon_48  Widgetlocker Appbrain. com  

Eller scan koden med din Android mobiltelefon:

Widgetlocker_Android_QR


 Tryk for større billede

Widget_locker1 Widget_locker2

Brugervurdering af Widgetlocker:

(4) kommentarer
 1. Hmmm. Jeg har forsøgt at installere denne apps, men den er ikke på Market mere. Nogen der ved hvorfor eller hvor jeg kan finde den?

  //Henrik

  1. velkommen til siden min. Jeg har lige scannet koden og den virker fint, det samme gør linksene. Når du sidder ved din PC skal du bruge linket til PC version, og når du bruger mobilen skal du bruge det første link (uden PC).
   Du kan sende en sms til 1220 med teksten “scan”, trykke på det link du får tilsendt og installere scanneren for at bruge den her på siden.
   Jeg er desværre ikke ved computeren igen før i aften, men lad mig lige høre hvordan det går….
   Jeg regner med at du er logget ind på din Google konto.

Skriv kommentar
account_circle
email