Vind fede Norton produkter til din tablet og Android mobil

Du har nu muligheden for at vinde et års gratis sikkerhed til din Android tablet og mobiltelefon.

I forbindelse med anmeldelsen af Norton tablet Security / Norton Mobile Security 2,5 har Norton tilbudt os 5 sikkerheds-pakker af 500 kroner.

Nu kan alle dine Android-enheder blive sikre. I samarbejde med Norton udlodder vi 5 Androidpakker bestående af én Norton Mobile Security og én Norton Tablet Security, som giver dine Android-enheder beskyttelse i et helt år.

Har du også telefonen fyldt med billeder, videoer og vigtige telefonnumre, som du ikke liiige har fået gemt andre steder? Så skal du deltage i konkurrencen om de to nye sikkerhedsløsninger til dine kæreste Android-enheder.

Hvis du fx mister din tablet eller smartphone, kan du hurtigt fjernlåse og lokalisere den på et landkort. Hvis din telefon eller tablet bliver stjålet, kan du via Sneak Peak-funktionen fotografere tyven med enhedens kamera og derefter uploade billedet til en side, som kun du kan se. Du bliver beskyttet mod malware, og på din tablet bliver du også advaret mod falske hjemmesider, når du surfer. En ekstra cool feature er Scream-funktionen, som kan få din telefon til at ’skrige’ højt, så du kan finde den igen, når den er blevet væk.

For at deltage i konkurrencen skal du bare smide en kommentar nedenunder artiklen her. Vinderne bliver offentliggjort på søndag den 13. november kl. 21.00 her på siden.

Hvis ikke du er registreret kan du gøre det her.

Vinderne er ved lodtrækning (desværre manuelt grundet problemer):

 1. Bûlow
 2. Expresso
 3. Sillebille
 4. Bloodzoul
 5. Rasmus

 

I skal sende mig en mail med jeres brugernavn og evt adresse. Jeg ved ikke om de bliver sendt via post eller email. I kan sende mail til mig her.

(82) kommentarer
 1. Hehe …de skal nok komme. Hun mente at de kom sidst i den her uge så jeg er ret sikker på at i får dem i næste uge…ellers må jeg selv ud og købe dem til jer 🙂

 2. Ingen problemer. Hvis jeg havde set beskeden da jeg var der sted:-P .. Men tror de ville have gloet nået, hvis der henover natten, var kommet én besked fra det mørke jylland fra én Hr Morten Høy hehe..

 3. [quote name=”Bülow”]Jeg kunne os banke på og hører dem hvor de bliver af.. Men de plejer ikke at være på arbejde når jeg gør rent hos dem kl 4 om natten :-P[/quote]
  Hehe..du kunne lige smide en seddel på bordet fra mig 🙂 …det var da et trist tidspunkt at arbejde på…men med nat-tillæg er det selvfølgelig ikke så dårligt..

 4. Jeg kunne os banke på og hører dem hvor de bliver af.. Men de plejer ikke at være på arbejde når jeg gør rent hos dem kl 4 om natten 😛

 5. hmmn – mon det er noget for en gammel kone? – ja … det skulle da lige være at telefonen skriger når den bliver væk!! 🙄

 6. [quote name=”perege”]JEG ELSKER HØY!!! ;-)[/quote]
  @Perege: troede vi skulle vores lille affære hemmeligt for konerne 🙂 😉

 7. 😛 Aj, hvor fedt – både til mobilen og til tabletten. Kanon. Og super smart med funktion til foto af tyven. 8)
  Jeg har ingen beskyttelse på min tablet så det kunne jeg helt sikkert godt bruge.
  Krydser fingre

 8. Beskyttelse til min SGSII det siger jeg bestemt ikke nej til:-P
  Når man samtidig er ny indenfor smartphone kunne det da ikke være bedre med sådan et produkt for optimal beskyttelse.

  Jeg takker på forhånd;-)

 9. Ja så la’ da vær’…
  med at skrive I skal have den. Jeg har erhvervet mig en SGS II og den skal da selvfølgelig have dette program installeret.

 10. Høy ja er du gal 4 gaver er 4 for meget det er ikke til at overskue 😀

  Holder kun fødselsdag fordi den nærmest familie kommer lige meget hvad jeg siger :¤:

 11. Nu må det snart være min tur til at vinde 😀 – jeg har aldrig vundet noget 🙁 – og jeg deltager ellers i en hel del. Så nu krydser jeg fingre for at det bliver mig. 🙂

 12. at have deres produkt på bærbaren i mange år, ville nu gør det endnu bedre hvis jeg også vandt den på mobilen! 🙂

 13. Hmm et produkt som i pc-verden har ry for at gøre pc’en langsommere og forringe ens netforbindelse gevaldigt. Spændende at høre hvordan det er på mobil/tablet.

 14. [quote name=”Fenris”]Sejt det er på min fødselsdag der er en der vinder.[/quote]
  Så behøver du vist ikke flere pakker den dag. Du er hermed streget af listen 😉 😉 spøg…

Skriv kommentar
account_circle
email