Vi kan nu selv bestemme om vi vil tilgå web eller mobil-version af Android market

For dem med HTC Android mobiler og tablets har det altid været sådan. Nu har vi andre også fået et valg.

Lige siden jeg har startet hjemmesiden her, har Google drillet mig, og gjort min arbejdsdag længere. Grunden er at jeg som den eneste både tilbyder adgang til web og mobil-version af Android market i mine apps tests. Dette har kun været et problem for jer uden en HTC Android mobil. Hvis du f.eks har tilgået Android market via en af testene her på siden har du været nødt til at bruge mobil-linket hvis du ville have den mobile version…og jeg vil lige hilse og sige at det er lidt af et bøvl selv at lave de links…man kan ikke få fat i dem nogen steder.

Nå, først besluttede Google sig at lave et Android market som vi kunne tilgå via browseren på vores PC. Det kostede lige en masse overarbejde, da jeg så skulle tilføje links og QR koder så i som brugere havde valget. Nu skal Google ikke have hele skylden, for det er nok mere Samsung der er skyld i det den her gang. Hvis du har opdateret din Samsung Galaxy S 2, så kan du se at den mobile version af hjemmesiden ser lidt anderledes ud….den er blevet grøn hvor den før var sort. HTC ejere har hele tiden haft den grønne side, men ikke os andre, så hvis du undrer dig over det så er det derfor.

Derfor i fremtiden når i henter apps via min side kan i bare trykke på PC ikonet, og i får et valg som ses nedenunder. Trykker du på internet-ikonet kommer du til den web-baserede version af Android market.

Har du en LG/Sony Ericsson vil jeg meget gerne høre hvad farve min hjemmeside er.

Android market web og mobil

Skriv kommentar
account_circle
email