Velkommen til et næsten færdigt AppsAndroid.dk

Velkommen til et nyt og responsivt AppsAndroid.dk.

Grundet en fejl er alle artikler, forum-emner, samt nye registrerede brugere fra de sidste 9 dage, blevet slettet, og kan ikke genskabes. Det beklager jeg selvfølgelig.

På jeres profil har i mistet jeres profilbilleder, bare gå til jeres profil og tryk “redigèr”, så får i muligheden for at indsætte et nyt.

Før brugte vi “Communitybuilder”, og det gjorde bl.a at man under jeres profil kunne se jeres seneste tweets osv. Da jeg kan se at det er yderst sjældent at der nogen der kigger forbi og tjekker hinandens profiler ud, har jeg valgt at gøre det mere simpelt ved blot at benytte det integrerede profilsystem i Kunena (vores forum).

I kan stadig linke til jeres Facebook og Twitter, og i kan tilgå jeres profil her.

Den sidste skabelon vi havde var jeg personlig helt vild med, og som nogle af jer husker var der rigitg mange farver over det hele. Jeg har valgt at den nye skabelon skal være mere clean, for det første for at give et nurtigere overblik, og for det andet for at speede sitet lidt op.

Fordelen ved denne skabelon er at den er responsiv, hvilket betyder at den tilpasser sig skærmopløsningen, hvilket igen betyder at det er ligemeget hvilken enhed/terminal i sidder ved, i vil altid få et AppsAndroid der er til at bruge.

Der mangler stadig at blive ordnet en 250 artikler (til jer der ved lidt om Joomla, så kan linksene i noigle tilfælde blive fordobbelt med nye URL`er når man opdaterer), og der mangler at dersignet, bannere, og moduler kommer helt på plads….men i kan bruge sitet nu.

Har i forslag er i velkomne til at smide en mail

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email