Valg 2013 – ny dansk app til Android

thumb Valg2013 Android app

Med en ny dansk gratis app til din smartphone kan du få et bedre overblik over kandidaterne lokalt og over hele landet. 

Grundet tidspres har vi ikke gennemprøvet denne app som vi har for vane at gøre med nye danske apps og spil, så istedet for vores egne ord får i denne gang pressemeddelsen istedet.

Valg 2013 er en dansk gratis app til din smartphone med valgliste og oplysninger om kandidaterne.

Du kan finde flere nye danske apps og spil her og alle de nyeste artikler om Android her.

Google-Play-Download-ikon-A

Pressemeddelse:

“Valg2013 App er et nyt værktøj, hvor alle de opstillede kandidater er samlet og hvor du meget let og enkelt får et godt overblik over kandidaterne, som opstiller til valget den 19. november.

Mange kandidater har deres egen hjemmeside og DR har en liste over alle kandidaterne. Der hænger masser af valgplakater i det ganske land og der afholdes vælgermøder og endeligt har enkelte kandidater deres egen valgapp.

Men hvordan husker du kandidaterne? Hvordan finder du kandidaterne, når du sidder i toget, på arbejde, hos venner og familie, hjemme og alle andre steder.

Med Valg2013 App’en kan du nemt finde alle kandidater og du kan finde kommunale og regions kandidater i netop dit område, blot ved et enkelt tryk – du kan lave egen favoritliste over kandidater, som du vil følge.

Hvis kandidaten ikke har tilmeldt sig for at få sin egen profil på Valg2013 Appèn, så kan kandidaten ses med navn (ligesom en stemmeseddel) og du har stadig overblikket.

Med App’en er der adgang til kandidaternes profiler med link til de medier de ellers kommunikerer på, f.eks. Facebook, twitter eller se en film på YouTube.

Kandidaterne kan nemt tilmelde sig på www.kommunevalg2013.nu for kr. 250,00. En billig og nem måde at blive set og husket på i valgkampen – godt værktøj ved et valgmøde.

Valg2013 er udviklet af DATASIGN og downloades nemt til din telefon, hvor du hurtig kan finde kandidater i hele Danmark og hvis du vælger din egen kommune ser du dine lokale kandidater i kommunen eller regionen.

Spar megen tid og hav det fulde overblik, vær klar til KV2013 hent: Valg2013″.

(10) kommentarer
 1. Nu ser det ud til at den ikke er virksom lige pt – men jeg kan slet ikke få lov til at hente den på en eneste af mine enheder.

   1. Motorola xoom (kan ikke huske v. men ikke org firmware)
    Asus TF700
    Sony Active
    Sony Xperia Z

    Så synes jeg er ikke ligefrem.. Eneste kan være at google stadigvæk af uvisse årsager mener at jeg pludselig ikke er danske (stadigvæk ikke løst det, eller brugt tid på det)

     1. Negativt til begge dele.
      Har endda haft nulstillet enhederne..

      Den valgte at gøre det efter en ferie i USA, og virker som om de har besluttet at jeg (emailen) må være derfra, for de 2 af enhederne har slet ikke været aktiveret før efter ferien..
      Finder jeg nogensinde ud af hvorfor, så skal jeg nok prøve at huske at melde det herinde.
      Bliver bare ikke liiiige pt.

 2. Den er da fin synes jeg. Der mangler bare at der er nogen der tilmelder sig så der kan komme noget indhold :E:

Skriv kommentar
account_circle
email