uTorrent er klar med officiel Android app

uTorrent kan nu hentes som gratis app til din smartphone via Google Play. 

Kender du ord som “AXXO”, BT-Junkie (nu lukket), Piratebay osv, så kender du helt sikkert uTorrent.

uTorrent er en bitklient som er nødvendig for at kunne downloade film og musik fra bestemte sider på internettet. uTorrent er sammen med Vuze, de mest kendte bittorrents-klienter, hvoraf uTorrent er verdens største.

Det har i lang tid været muligt at downloade via en anden app, aTorrent (link til Google Play), og nu har Google accepteret at uTorrent er tilgængelig på Google Play.

Der er også en uTorrent Remote tilgængelig på Google Play, med den kan du begynde downloads via din smartphone, og du kan så senere åbne den samme download på din PC når du kommer hjem.

Bemærk venligst at det er ulovligt at downloade film og musik uden tilladelse fra de oprindelige skabere bag ved. Netop derfor kan det undre at Google har accepteret uTorrent på Google Play. 

(2) kommentarer
  1. Quote: “Bemærk venligst at det er ulovligt at downloade film og musik uden tilladelse fra de oprindelige skabere bag ved. Netop derfor kan det undre at Google har accepteret uTorrent på Google Play.”

    Nu kan uTorrent også bruges til mange legale ting – eksempelvis bruger jeg den (på PC) til at hente patches, firmware og andet legalt software til vores store IBM server systemer (ja – IBM bruger bl.a. torrents til sådanne ting) og det synes jeg er rigtig smart….

Skriv kommentar
account_circle
email