Så er der nye urskiver til dit Android Wear smartwatch

thumb android-wear-watchfaces

Android Wear får nu nye urskiver.

Er du til smartwear, nærmere betegnet Android Wear smartwatch, så har Google tilføjet en bunke nye urskiver der kan pifte dit smartwatch lidt op hvis du ønsker dette.

Der er bla. en Bang & Olufsen urskive, ligesom at du nu også kan tilføje en Angry Birds urskive til dit smartwatch, eller var det noget med en Hello Kitty urskive, så har Google også tænkt på dette.

Øverst i artiklen er det iøvrigt den nye B&O urskive der pryder forsiden på mit Sony smartwatch 3.

For at skifte urskive holder du blot fingeren nede på din nuværende urskive og du kan herefter scrolle igennem de urskiver der er tilgængelige på dit smartwatch.

Vil du hente og installere nogle af de nye urskiver, så hopper du ind i Android Wear companion app på din smartphone og videre til Google Play den vej. Når du så har fundet en urskive der passer til dig, så installerer du den.

Husk at der skal være forbindelse imellem smartwatch og smartphone for at de nye urskiver som du installerer bliver vist på uret. Har du problemer med at se urskiven på uret kan du inde i Android Wear Companion app synkronisere de apps du bruger, og den nye urskive vil herefter dukke op på dit smartwatch.

Har du endnu ikke opdateret kan du gøre dette via Google Play, og du kan med fordel følge vores nyoprettede Android Wear samlingGoogle+, og har du brug for hjælp er du velkommen i Androidernes forum.

Tak til Bjarne Qwinten for billedet herunder.

Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier og de bedste tips og tricks direkte på din væg – TRYK HER

11126180 10153410369207351 1462715115 n 

Skriv kommentar
account_circle
email