Toshiba annoncerer verdens første NFC-understøttede SD-kort

thumb toshiba-nfc-sd

Nu kan du tjekke hvad der er på dit SD-kort via NFC. 

Toshiba har netop præsenteret deres nye NFC-understøttede SD-kort på henholdsvis 8 GB, 16 GB, og 32 GB, og dette er første gang at verden ser SD-kort med indbygget NFC.

Ved at oprette forbindelse fra SD-kortet og til din NFC-understøttede smartphone, kan du se 16 thumbnails og hvor meget plads der er til rådighed på SD-kortet via den dedikerede SD-kort applikation.

Det betyder at du ikke kan browse feriebillederne igennem, eller se videoen fra brylluppet hvor onkel Bent lagde an på din far, så hvis du vil se indholdet på SD-kortet skal du have det plugget i din computer, så selvom et SD-kort med NFC lyder som et spændende tiltag, og også er det, så er mulighederne stadigvæk i den primitive ende af skalaen.

Et WIFI-understøttet SD-kort

Et andet tiltag, der i mine øjne lyder lidt mere spændende, er Toshibas nye WIFI-understøttede SD-kort (Toshiba Flash Air), der lader dig browse alt indholdet på SD-kortet via din Android eller iOS smartphone.

Dette er iøvrigt ideelt til dig der ikke har et nyere kamera med WIFI-Direct da Toshiba Flash Air selv opretter et WIFI-adgangspunkt, hvilket betyder at du nu via dit ældre kamera opnør samme mulighed som de nyere kameraer med WIFI-Direct.

Der er endnu ikke oplyst pris på det NFC-understøttede SD-kort, men sidstnævnte vil blive tilgængeligt i løbet af februar og er sat til at skulle koste omkring 80 dollars.

Kilde

Skriv kommentar
account_circle
email