Tirsdagsgrinet: mSpy – overvågning via Android

Untitled document

I min søgen efter at kunne fratage mine børn enhver form for frihed, faldt jeg over en reklame jeg bare måtte dele med jer.

Som forældre bekymrer vi os, og det gør jeg også. Min søn (4) har siden han var to et halvt år gammel brugt vores Android mobiler til at tage billeder med, udskifte ur-widgets (HTC`s ur-widgets har nu underholdt ham i et år), eller til at spille på. Grundet det har jeg overvejet om han skulle have sin egen mobil om nogle år.

Læs også: Min søn og Android.

Som forælder med mindre børn kender du sikker allerede tankerne:” uh, nu skal han snart i byen”, “nej, hun får aldrig lov til at gå i byen”, “hvad hvis der sker dem noget” osv…måske vi bekymrer os for meget nogle gange, men jeg har nu alligevel været på udkig efter et stykke software der kunne fortælle mig hvor mine børn befandt sig. I min søgen faldt jeg over mSpy, som sikkert er et godt stykke software…men men men, hvis man vil sælge noget så laver man ihvertfald ikke en så grineren video. Læg lige mærke til manden der fortæller hvad der er sket med hans familie….jeg tror ihvertfald det er rigtigt det han siger Android-blinkende.

Link til Youtube

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email