TheSquareApp – nyt gratis dansk-udviklet spil

TheSquaresApp er et simpelt spil der kan spilles af både familiens mindre børn, samt de ældre. 

Meningen kender vi fra andre spil og koncepter, få alle de blå brikker stillet op på samme række og du har vundet, og derfor er dette nye danske spil da også nemt at gå til fra første færd.

Du trykker nemlig bare på en af brikkerne ved siden af det tomme hul (på spillepladen er der et enkelt tomt sort hul såleds at du kan flytte rundt på brikkerne), og den flytter sig hen i hullet.

Google-Play-Download-ikon-A

Der er 3 sværhedsgrader:

 1. 16 felter
 2. 25 felter
 3. 36 felter 

Når du starter et spil er der en timer i højre hjørne der fortæller dig hvor lang tid du har taget om at gennemføre spillet, og du kan herefter dele og udfordre dine venner og se om de kan slå din tid.

Spillet er afprøvet (ikke testet) på både tablet og smartphone og understøtter begge i horizontalt mode.

Bestemt et spil der egner sig til tidsfordriv i bussen eller på sofaen derhjemme, men start nu med “easy” mode, for den kære Jesper Storm Frandsen har ikke gjort det nemt for os (og ellers er undertegnede chefredaktør bare ikke bygget til den slags spil). 

(10) kommentarer
  1. hvor ved du fra at den er dansk-udviklet? Hvis du er udvikleren til app`en bedes du venligst sende en mail til mig istedet for at skrive samme kommentar under flere artikler, hvis den er dansk-udviklet kan du være sikker på at vi skriver om den 🙂

   1. Det er da super hvis i vil skrive om den. Det er mig der har udviklet den. Hvis du giver mig din email så kan jeg skrive til dig der.

 1. Det er jeg ikke go til da 😳 det kunne være rart hvis det kunne lade sig gøre at vende tablet (hvordan det så end staves) for vi har også en stor tablet og den er bedre at holde på på langs.

 2. Ok spil men jeg ville gerne have at det kunne vendes så jeg også kunne bruge min store tablet og spille med tommelfinger 🙂

 3. det er da meget sjovt men også meget svært så enten er jeg lige så dum som dig (det må du undskylde hvis det ikke er okay at skrive sådan) og ellers mangler jeg også det gèn spillet kræver 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email