Test artikel – lidt om den nye skabelon

En lille test af editoren, samt en indledning til den nye skabelon.

For det første beklager jeg at der ikke er blevet skrevet artikler i næsten en uge. For det andet at selvom jeg har kodet og kodet, har jeg ikke kunne få den her skabelon til at være lige så lækker som den forrige. Den forrige bøvlede vi dog så meget med at det ikke længere kunne udskydes at skifte den til trods for at den jo egentlig var ret ny.

I løbet af de næste par måneder skulle vi gerne have 4 fuldt kørende Androidesider, hvoraf det ene er firmasiden (Androiderne) som i jo ikke bruger i det daglige. Det er især mobilversionen der har været klager over, og selvom alt ikke er rettet til endnu, er det nu muligt at både logge ind og kommentere artikler via mobilen.

Lige nu er der to topmenuer på mobilversionen, den øverste bliver fjernet når det hele er som det skal være. Som i ser på billedet nedenunder kan i “slide” menuen således at alle de ting der er til rådighed på PC også nu kan tilgås på mobilen. For at gøre det endnu mere tilgængeligt har jeg lavet dropdown (se billede igen), så i også kan tilgå kategorierne.

Som før lovet kommer der en app på et tidspunkt, og forum bliver meldt til Tapatalk der er en forum-app så forum bliver nemmere at bruge over mobilen også

Lad mig høre om der er mangler…

SC20120302-083946

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email