Taxa 4×35 – betal for taxaturen uden kort eller kontanter

thumb 4x35-taxa

Bor du i hovedstaden kan du nu betale for taxituren med Taxa 4×35 direkte i app`en.

Bor du i hovedstaden og benytter dig af taxikørsel (jo her i Jylland kalder vi det en taxi) en gang imellem, nærmere betegnet Taxa 4×35, så er der gode nyheder på vej i form af en opdatering til Taxa 4×35 applikationen der bringer den op på version 2.0.

Opdateringen bringer muligheden for betaling af taxituren med sig (i København), hvilket i praksis betyder at du fremover kan betale for turen direkte i Taxa 4×35 applikationen.

Det hele foregår automatisk, og det eneste du skal gøre er at tilføje dine kreditkort i app`en, og når det er gjort vil betalingen for turen blive trukket helt automatisk når du er ankommet til destinationen og stiger ud af en Taxa 4×35.

Ønsker du ikke at gøre brug af det nye tiltag kan du stadig betale med kreditkort eller kontanter.

Du kan opdatere/installere Taxa 4×35 app`en via Google Play.

Jacob Gulmann, administrerende direktør ved Taxa 4×35, siger om det nye tiltag: 

Det er vigtigt for os at fokusere på teknologi og service og hele tiden udvikle vores platforme som fx app’en. Vi vil være det mest moderne og innovative taxiselskab i Danmark, og det er app-betaling et godt eksempel på. Vi forsøger hele tiden at lytte til vores kunders ønsker og behov. Mobiltelefonen er jo efterhånden blevet en udbredt betalingsform, og de færreste af os har i dag kontanter på lommen. Vi har kunnet mærke en stigende efterspørgsel, især fra vores erhvervskunder, om at kunne betale direkte fra TAXA 4×35 App’en

Taxa 4×35 app`en kan bruges på både smartphones og tablets, og kan også hentes til iOS enheder.   

Du kan finde mere nyt her om danske Android apps og spil, og har du brug for hjælp er du velkommen i vores forum.

Skriv kommentar
account_circle
email