Iværksætteri: 5 unge vil bygge spil til Android og iOS på 60 timer

thumb succes i vejle

5 unge iværksættere fra Vejle vil i weekenden bo i et glasbur og kun forlade det for at gå på toilet. Hvorfor? For at vise at det er muligt at udviklet et spil fra bunden til iOS og Android på 3 dage.

Et nyt spændende projekt har fanget redaktionens interesse, og det er 5 unge iværksættere der via to firmaer (eShout APS og KomTil) der er gået sammen om projektet “Succes på 60 timer?”.

Projektet går ud på at de 5 unge mennesker (som ses på billedet øverst i artiklen, bagerste række fra venstre: Patrick Corell – Allan Mark Kristensen – Søren R. Frisk. Forreste række fra venstre: Jesper Holst – Andreas Herss) på kun 60 timer skal udvikle et spil til iOS og Android (skal kodes fra bunden), bygge en dertilhørende hjemmeside, samt markedsføre spillet…og det i løbet af 60 timer.

Men hvordan så da?

Fra fredag den 21. marts klokken 15.00 bliver dørene lukket til det glasbur de 5 unge skal opholde sig i til mandag klokken 03.00, 60 timer senere. De forlader kun glasburet for at gå på toilet, og du kan kigge forbi IDEAHouse i Vejle i pågældende periode for at kigge på.

Det er dog kun journalister der får adgang til glasburet.

Patrick Corell om hvor meget der er forberedt:

Svaret er simpelt; intet. Vi starter fra scratch. Hverken
logo, eller koncept er udarbejdet. Vi har en ide om et spil med en and – og intet mere. Under
vejs vil vi lave alt; grafik, kodning af begge spil fra bunden. Facebook, twitter og Snapchat vil
løbende blive opdateret – selv hjemmesiden kan man følge blive bygget fra bunden, når vores
html programmører løbende bygger det færdigt.
Vi starter fra bunden og beviser, at en succes historie kan bygges fra bunden.

Projektet kører i mellemtiden en crowdfunding på Indiegogo, hvor målet er at skaffe 20.000 USD på 3 dage.

Ideèn er at motivere andre unge iværksættere og selvstændige til at give den noget ekstra gas og tage springet som iværksætter.

Eventet vil blive live-streamet via hjemmesiden her hvor der hver time vil være nyt om hvordan det skrider frem, og vi vil (hvis muligt) kigge forbi de unge iværksættere i glasburet.

Husk at du kan følge os på Facebook og Google+ for at blive holdt opdateret.

(50) kommentarer
 1. MEGA FEDT! Jeg er selv selvstændig og nyder at gøre ting, som ikke er “normale”. Og dette er bare et fedt eksempel på, at man bare skal GÅ ALL INN – trykke på speederen og give gas! Ja, måske er alting ikke perfekt efter 60 timer. Men bare version 1.0 er LIVE! Hellere 80% der virker, end 100% der dør på et skrivebord…det sidste ses alt for ofte i DK. Pøj pøj!!!

  1. Mikkel! Din kommentar fik hele holdet til at smile! 🙂
   Det er lige præcis det her der er grunden til projektet!
   Vi går ALL IN og vi lover ikke at skuffe!! 😆

   TAK for tilliden!
   -Har du nogle ideer til projektet? 8)

   1. Hvad tænker I med ideer? Jeg aner ikke en klap om App-udvikling. Men jeg skal selv har lavet nogle Apps senere på året til min egen forretning – så hvis I gør det godt… 🙂

     1. Deal! Jeg vender helt sikkert tilbage – bliver nok i juni eller lige efter sommerferien.
      Igen – pøj pøj de næste par timer 🙂

 2. Monster god koncept og jeg kan måske godt følge Karina lidt i at det ville virke bedre uden den crowdfunding. Det er heller ikke ligefrem det forfatteren af historien fokuserer særlig meget på men de penge der kommer ind må man beholde dem? og det er fair nok at man vil ha noget ind økonomisk når man bruger tid på det.

  1. Vi er glade for du syntes om konceptet! 😆
   Ift. Indiegogo: En stor del af den pressemeddelelse vi sendte ud er ikke med i artiklen 🙂 . Vores motivation for projektet er at bevise at det kan lade sig gøre at bygge en forretning på en weekend, for at motivere unge iværksættere med at tage springet. Dertil kommer selvf. det finansielle aspekt.
   Udover det er det også en show måde at give folk muligheden for at interaktere med os under streamet 🙂

 3. Hvor er det her useriøst….. der findes så mange der laver spil på kortere tid end det her, det her er ren spild for galleriet, og apps android er lige faldet i….. 20 TUSINDE dollars? Fy for satan, det er projekter som dette der ødelægger andre projekters chancer for crowd funding.

  1. Hej Karina,
   Projektet er et motivations projekt for andre iværksættere og unge koder. Vi bygger alt fra bunden uden Unity game engines eller lignende. Og vi er 2 programmører til hele projektet.
   Jeg forstår ikke helt din frustration, men jeg vil meget gerne hjælpe med at svare på dine spørgsmål til projektet 🙂
   Personlige angreb frabedes dog, så lad os holde en pæn tone. Alt godt her fra :-)!

 4. Får i så sponsoreret mad og drikke? Hvad får i ud af det ud over en masse omtale her på sitet og andre steder sikkert også?

  1. Hej @Steiner, Vi har faxe kondi booster på som sponserer energi drikke. ang Mad har vi desværre ikke fundet en sponser. men har nogle dejlige kærester der vil være behjælpelig her. Vi får en sjov weekend ud af det, og måske succes på 60 timer 😉

 5. Jeg bor i vejle ligesom jer så jeg kommer helt for sure ned forbi og kigger 🙂 kunne jo være man stødte på Høy dernede så ku jeg sige hej til ham også 😛 han bor osse i vejle efter hvad jeg kan snuse mig frem til.

  1. Hannemor, det er briller specielt til når man sidder foran en PC skærm fx. Mange kan få en ond hovedpine af at sidde foran en skærm i mange timer, og derfor er der nogle mennesker som bruger disse skærmbriller, så efter sigende skulle afhjælpe på hovedpinen. 🙂

  1. Nope ikke hvad jeg synes. Havde lånt et par af den gamle men fik næsten mere hovedpine af dem end uden :-* men det kommer vel an på om det er gode eller dårlige. Det er virkelig lang tid at sidde foran en pc. I skal nok ha panodiler med i lommen 😛

 6. ærgeligt det er helt i Vejle for det ku sgi vær sjov at se dem i det glasbur 🙂
  @patrick corell held og lykke og jeg ku godt tænk mig at vide en ting. hvornår skal du i seng torsdag aften? 8)

  1. Du kan åbne vores livestream op der kan du så se os, det er godt nok ikke helt det samme 😉 men sku du få lyst. Er du mere en velkommen til at komme ned og sige hej! 🙂

   Jeg skal MEGET tidlig i seng torsdag EFTERMIDDAG 60 timer er rigtig langtid uden søvn! 8) 😛

   1. i skiftes slet ikk til at sove så? det er 60 timer med fuld tryk på? håber i klarer den 🙂
    jeres livestream vil jeg klart tjekke op på ind imellem 🙂

    1. Nej det er ikke lagt ind at vi skal nå at sove, men det kan jo være man falder over tastaturet 5 minutter (det kan jo desværre ske) Det er vi glade for at høre 🙂

 7. Hastværk er lastværk ! Men det er da en sjov gimmick og det bliver interessant at se forsøget 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email