Spotify er landet i DK

Så er Spotify kommet til landet med de grønne enge med 13 millioner forskellige sange.

Hvis du kigger her, kan du se tre forskellige abonnementer, nemlig Premium (99 kr.), Unlimited (49 kr.), og Spotify der er gratis. Spotify skriver på deres hjemmeside at du kan downloade programmet til alle de computere du har lyst til. På deres blog skriver de at for at komme igang skal du oprette en konto eller bruge en af de links du finder via Facebook. Jeg har ikke kunne læse mig til om en Facebook-konto er et krav eller ej…måske du ved det? 

Der er ihvertfald mange der har ventet på Spotify, og at dømme ud fra mandens udtryk på billedet øverst i artiklen virker han da også glad (intern joke).

Her kan du tjekke om din Android mobil er kompatibel.

Kilde: Klintø

(7) kommentarer
  1. Det kommer an på den enkelte person og hvordan man ellers plejer at høre musik. Jeg bruger også Pandora og har 80 GB uploadet til google music, så jeg har i forvejen rig mulighed for at høre musik “on-the-go” på min Android. Jeg føler meget, at de er tre år for sent ude med det her. Pandora er jo ret smart hvis man ikke lige ved hvad man har lyst til at høre. Spotify’s radiofunktion er god, men man mangler muligheden for at give thumbs up/down så den ikke spiller specifikke kunstnere eller sange mere. Kunne være rart hvis de også gjorde det muligt med en bedre integration med last.fm på den måde.
    Bottom line:
    Jeg tror godt jeg kan leve uden Spotify på min Android og så have den gratis version på mac’en til når man holder fest eller lign.

  2. Ok..ja det giver jo lidt begrænsninger…og 100 kroner om måneden er da også penge…er det ellers pengene værd?

  3. Ærgerligt nok er FB-account påkrævet, men hvis man ikke er bange for at hoppe på vognen, kan det betale sig. Fint med Android app, men når ens trial periode er rendt ud og man skal til at bruge free versionenen, kan man ikke længere bruge app’en. Virker kun når man får pungen op af lommen og lægger 99/m 🙁

Skriv kommentar
account_circle
email