Sony Xperia Z1 specifikationer og videoer

Sony Xperia Z1 er netop blevet introduceret ved årets IFA. Se specs og videoer her.

Sony Xperia Z1, også kendt under navnet Honami, er en af de mest ventede smartphones på IFA 2013 der lige nu er igang i Berlin, og Sony Mobile skuffer ikke.

Xperia Z1 kommer nemlig med et unibody aluminums-design og et 20,7 MP kamera bagpå. Processoren er den nye Snapdragon 800 og den er clocked til 2,2 GHz. Der ud over er der 4G og et stort batteri på 3000 mAh.

 – Sony Xperia Z1 dansk pris og tilgængelighed

Skærmen er en 5″ fuld HD Triluminos-skærm, og der er 2 GB RAM og 16 GB intern hukommelse (understøttelse af micro-SD op til 64 GB).

Xperia Z1 vejer 170 gram og måler 144 x 74 x 8,5 mm, og er selvfølgelig støv og vandtæt (IP55 og IP58), og vil komme med Android 4.2.2.

Vi ved på nuværende tidspunkt ikke hvornår vi vil se den i Danmark og til hvilken pris, men vi tager kontakt til Sony Mobile Danmark og vil opdatere jer når vi ved mere.

I mellemtiden kan du nyde synet af Xperia Z1 i nedestående videoer.

 

 

(10) kommentarer
  1. Super fed mobil, men ved sku ikke rigtig med en glas bagside…den er jo lidt mere sart mht ridser/det flækker, end feks alu el. plastik. Var virkelig interesseret i htc one…men synes der er mange skriverier ang de gaps, der er på den..jeg HADER den slags 😛

    1. Min nexus 4 tabte jeg på køkkenbordet (ikke gulvet) og bagsiden flækkede med det samme fordi den ramte en peberbøsse 🙁 jeg er sikker på at hvis bagsiden ikke var af glas ville det ikke være sket.

  2. jeg medgiver at det er et styk fint hardware men jeg har kastet min kærlighed på LG G2. jeg glæder mig til at prøve de knapper bagpå og skærmen er lige en tand større end andre smartphones og så bliver den garanteret meget billigere end denne her.

    1. Fordelene ved xperia z1 er da åbenlyse. lg g2 er ikke vandtæt og ikke i aluminum, to ting der spiller en stor rolle i mit valg af smartphones. jeg har selv en xperia z og er glad for den 🙂

  3. Den er nu fed. jeg har længe villet skifte min xperia z ud med htc one forid jeg er helt vild med designet men nu tror jeg at jeg hopper på xperia z1 istedet 😛

  4. Jeg er med Klintø. Det er klart at de har været nødt til at lave den vandtæt for med den vægt kan den bruges som anker 😛

Skriv kommentar
account_circle
email