Sony Xperia Z1 Compact dansk pris og tilgængelighed

Xperia-compact

Se den danske pris på Sony Xperia Z1 Compact og hvornår du kan få fingrene i den.

Sony Mobile præsenterede for nogle dage siden Xperia Z1 Compact på årets CES messe i Las Vegas, og som du måske læste i den tidligere artikel om den nye smartphone, så er der tale om en mindre udgave af Sony Xperia Z1 ganske som navnet antyder.

Sony Xperia Z1 er med sin 5″ skærm ikke en smartphone der tiltaler alle grundet størrelsen og er du èn af dem så er Xperia Z1 Compact muligvis noget for dig.

Skærmen på Xperia Z1 Compact er 4.3″ 720p LCD skærm, og er altså ikke med fuld HD opløsning som den originale Sony Xperia Z og Xperia Z1.

Batteriet er også mindre og du har et 2300 mAh (Z1 har et 3000 mAh) til at klare dig igennem dagen med (bemærk at da både skærmen og opløsningen på skærmen er mindre vil batteriet holde længere hvis vi sammenligner med Xperia Z1, så umiddelbart vil jeg tro at de er nogenlunde ligeværdige når det kommer til batteritid).

 – Sony Xperia Z1 test

Ellers har Xperia Z1 Compact ganske glimrende specifikationer, og den har et 20.7 MP kamera, 2 GB RAM, og en 2.2 GHz quadcore processor.

Den er selvfølgelig også støv og vandtæt som andre af Sony`s produkter som Smartwatch 2 og Xperia tablet Z og vil have Android 4.3 Jelly Bean installeret fra salgsstarten.

Pris og tilgængelighed

Ifølge Sony Mobile dk`s Facebook fanside kan Xperia Z1 Compact købes i Danmark til omkring 4000 kroner uden abonnement fra i midten af februar.

Xperia Z1 Compact lander på det danske marked til februar. Forbrugerprisen fastsættes af de danske operatører og detailhandel, men forventes at ligge omkring 4000 kr. uden abonnement.

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email