Sony Xperia Z – testen er i gang (video)

Sony Xperia Z

Vi har haft Sony Xperia Z i et par dage og har lavet en lille video hvor vi viser designet, samt at den kan klare vand. 

Sony Xperia Z er nok en af de smartphones vi har modtaget flest henvendelser om op til en anmeldelse.

Det behøver dog ikke at betyde noget, for der var ikke mange (i forhold til) der henvendte sig via mail angående anmeldelsen af LG Nexus 4, men der er så til gengæld en masse kommentarer under artiklen.

Update: Læs hele testen af Sony Xperia Z

Èn af grundene til henvendelserne er at i har set at Sony Xperia Z i en promoveringsvideo bliver overhældt med vand, og i vil derfor gerne vide om man kan tabe den i en vandpyt eller i toilettet (faktisk er foruroligende mange af jer der har tabt jeres smartphone i toilettet). Derfor har vi lige hurtigt strikket en lille video sammen til jer.

OBS: Det kan ikke anbefales at prøve det her derhjemme, medmindre det er nødvendigt, feks. hvis den er blevet beskidt. Selvom at Sony Xperia Z i teorien burde kunne være helt op til en halv time under vand er mit råd altid at en sådan funktion kun er til nødstilfælde, og ikke til at prale med under julefrokosten (hvor er du da kedelig Høy).

Vi har dog en klar fornemmelse af at Sony Xperia Z er ventet, og en af grundene er måske at det er Sony`s første smartphone med så gode specifikationer at den kan måle sig med andre topmodeller som den nye HTC One og Samsung Galaxy Note 2.

Sony er ved den “almindelige forbruger” kendt som et godt kvalitets-stempel, og selvom prisen på Sony Xperia Z er forholdsvis høj (omkring 5000 – 5400 DKR), så er byggekvaliteten på Xperia Z ligeledes i den høje ende af skalaen.

Vi regner med at have en anmeldelse klar om 14 dage.

 

(18) kommentarer
 1. Bo tryk i den lille kasse under boksen du skriver i så modtager du en mail når der svares.
  Det er rigtigt at vi har både LG Optimus G og Sony Xperia Z liggende 🙂

 2. Får man ikke besked hvis der svares?
  Klintø hvis du skulle vælge imellem Optimus G og Xperia Z hvilken ville du så købe?

 3. Skynd jer med den test 😛
  Jeg kan heller beslutte mig for om jeg skal bruge de ekstra penge på Sony Xperia Z eller købe en LG optimus G %:

 4. Jeg har også problemer med at bestemme mig. Især efter at LG har dumpet prisen så meget. Spørgsmål er hvor meget man går glip af for 1600 kroner for det er altså mange penge %:

 5. Endnu en fed mobil…. man bliver jo snot forvirret, hvilken skal man så vælge!!! En der kan dryppe, eller en som kan Blinke??? 😉 😉 😉 😉

 6. Hasus: Det er helt okay at du skriver til Peter, han er en del af redaktionen.
  Belli: Jeps, jeg havde godt luret at du var lidt hook på Sony Xperia Z 🙂

  Vi afprøver som minimum både smartphones og tablets ihvertfald i 10 dage med dagligt brug (som vores standard mobil) inden vi påbegynder artiklen.

 7. Endelig fik i den. Jeg har ventet og ventet, men det er i efterhånden nok klar over med alle mine kommentarer under Xperia Z artiklerne 🙂

  14 dage skriver du?

  Den er megafed 😀

 8. Den er godt nok dyr. tror at jeg vil have den der billige LG smartphone jeg læste om forleden dag. Den passer mere til min pengepung 😀

 9. Tak for det. jeg har også spurgt men jeg fik en adresse på en Peter inde fra jer, men det er vil ligemeget?

 10. Tak 🙂 Jeg ved at min mand har skrevet til jer. han vil nemlig have den der Sony Xperia Z og jeg vil have LG Optimus G 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email