Sony Xperia Tablet Z – et smugkig og en tur i vand

Vi har netop udpakket Sony Xperia Tablet Z og vil tage et hurtig kig på brugerfladen og derefter vil vi udsætte den for en gang vand i håndvasken. 

Vi har ikke selv leget med den netop nyudpakkede Sony Xperia Tablet Z (faktisk havde vi lavet en fed unboxing til jer, og endda brugt meget tid på det…men der var en der dummede sig…Høy), men vi skulle altså lige vise jer den.

Xperia tablet Z sætter helt nye standarder for hvordan tablets kan designes, og den er faktisk endnu mere lækker end lillebroderen Xperia Z.

Bagbeklædningen er af blødt gummi (tror jeg – det følger jeg op på), og det giver et godt grip på den både tynde og lette tablet. 

Ganske som Xperia Z er tabletten vand og støvafvisende og IP57 certicificeret.

 – Hvad er IP-klassifikation?

Det betyder at den kan tåle at blive brugt i regnvejr eller at en af ungerne ved morgenbordet spilder mælken ud over den imens hun er ved at se “Den lille prinsesse” på Netflix.

 – Sony Xperia Tablet Z pris

Xperia tablet Z vil være tilgængelig i Danmark fra slutningen af maj (omkring nu, ja).

Herunder tager vi Xperia Tablet Z med en tur under vandhanen.

Dette anbefales ikke derhjemme eller andre steder. Ikke brug det faktum at den kan tåle vand som noget du vil vise frem når gutterne er på besøg (så hellere henvis dem til AppsAndroid.dk og vis dem videoen….og hvis de lige kan trykke på et reklamer er det ganske fint også). Brug det som en ekstra sikkerhedsforanstaltning og ikke mere.

 

(18) kommentarer
 1. Okay- Okay, men dine tester er nu så fine, at du roligt kan være dem bekendt ved at skrive jeg jeg jeg.
  Hav en god dag 🙂

 2. Kære Høy, bare lidt nysgerrig 😛 fordi du altid skriver vi i din anmeldelse. ret beset kunne i jo godt være 2 om det. 😉

  1. Nåååå 🙂 , jamen det gør jeg fordi at vi jo er flere om at drive hjemmesiden og så lyder det sådan lidt MIG MIG MIG hvis jeg skriver mig 😛

 3. Hvis ikke det var fordi jeg købte ny tablet i december (og som jeg ikke er lige så tilfreds med som med min ‘gamle’ xoom) så havde jeg HELT klart været meget obs på denne – et design der passer til min stil – og er glad for min Z-mobil 🙂

  Regner med at de har en ladestander – er der til Xperia tablet s (er så heldig at skulle sætte den op til en i fam pt) – en også lækker tablet! – og holderen til Seren er selvfølgelig støttende og ‘ren’ i looket. (http://www.sony.dk/product/xperia-tablet-dockings/sgp-ds2)

  Siden sidste uge hvor jeg var inde på siden, er der nu link til tablet z-tilbehør.
  http://www.sony.dk/product/xperia-tablet-z-accessories/sgp-ds5 – dog er prisen 500 – de kender desværre alle prisen på tilbehør 🙁 Personligt er jeg ikke vild med ‘striben’ på holderen desværre.

  Husk at klik på billedet for at se flere om et produkt inde på deres side.
  Er spændt på hvilket andet udstyr der kommer – her tænker jeg især på et cover med tastatur, som fx de har til Seren.

 4. Høy, er du alene om at lave testen ? 😉
  Den er virkelig flot, men desværre alt for stor efter mit behov :E:

  1. jeps, det er jeg. Når Peter er her hjælper han lidt til, men ellers er jeg altid alene om at skrive anmedelserne. peter og Karsten skriver kun nyheder, men det ændrer vi måske lidt på 🙂

 5. Nøj den vil jeg gerne have mand 😛
  Sony laver altså fede produkter jeg har Sony Xperia Z og den er megafed.

 6. Hvornår er anmeldelse af Xperia Z klar? Altså smartphones, ikke tablet (hvad i alverden hedder det i flertal)?

 7. Jo tak 8) det havde jeg ikke set. Den virker rigtig lækker og det kunne klart blive min næste tablet da.

 8. Der er et link (tror jeg nok det hedder) midt i artiklen du kan trykke på og læse prisen trent@ 🙂

 9. Helt enig Sonny. Det eneste jeg er lidt utilfreds med er at skærmen ikke har så skarpe farver og så kan jeg ikke se hvad der står på skærmen når jeg kigger lidt skråt ind på Xperia Z 🙁

  Men tilfreds, det er jeg 🙂

 10. Den ville pynte hjemme på arbejdsbordet ved siden af Xperia Z (og måske snart HTC One). Den har noget stil over sig som Samsung tablets ikke har 8)

Skriv kommentar
account_circle
email