Sony Xperia M og M dual er introduceret

Sony`s nyeste skud på stammen af Xperia smartphones er både billig og kommer i en dual-SIM version.

Begge de to nye Xperia M modeller bliver tilgængelige i løbet af tredje kvartal 2013 og kommer til at koste omkring 2000 DKR.

De kommer begge med en 1 GHz dualcore processor, et 5 MP kamera bagpå,  og en vægt på 115 gram. Xperia M vil have Android 4.1 på fra start, og Xperia M dual vil have Android 4.2 på fra start.

De har begge en 4″ FWVGA skærm (854 x 480) og ca. 2 GB intern hukommelse til apps (der er egentlig 4 GB, men der bliver brugt omkring 2 GB på systemet), og med mulighed for udvidelse af hukommelsen med SD-kort op til 64 GB. 

Xperia M vil kunne erhverves i farverne sort, lilla, hvid, og gul, imens at Xperia M dual kommer i sort, lilla, og hvid. Begge smartphones har et batteri på 1750 mAh. 

Du kan læse de fulde specifikationer og hele pressemeddelsen her.

 

(7) kommentarer
  1. Yupper det må blive min første smartphone. Håber i gider bruge tid på en masse dumme spørgsmål.

  2. Det ser ud til at der endelig kommer en pæn ny Sony mobil som jeg har råd til. jeg er også bare en fattig studerende men jeg skal heldigvis kun vente 4 år endnu før jeg bliver millionær %: %:

  3. Sony laver da meget federe mobiler end LG. Jeg har ikke meget forstand på specifikationer men designet på de der Xperia smartphones er nu fede 8)

  4. Lige i mit prisniveau 😛 ser frem til at jeg om 8 år er færdig uddannet og kan købe 5 super mobiler 8)

Skriv kommentar
account_circle
email