EKSLUSIVT: Vi har set den kommende Sony Xperia iOS

Sony Xperia iOS

Vi har som de første haft mulighed for at have den berygtede og omtalte Sony Xperia iOS i hænderne. 

Rygterne om en Sony Xperia iOS startede for 3 uger siden da techsitet Android violator i deres log fandt en enhed ved navn “i OS Xperia” (kodenavnet) som havde pinget deres website 2 gange i løbet af to dage.

En uge efter havde Techlorita så fået fat i to billeder som de hævdede var af den berygtede Xperia iOS, og i sidste uge gik det så helt galt da Apple`s egen Dee Scneider (marketingsinspektør) kom med sin efterhånden meget omtalte udtalelse (oversat via Google Translate):

“Sony har med deres brand fra både Walkman og Playstation, samt deres patenter indenfor musikken, et par ting vi her hos Apple.inc godt kunne få glæde af at deles om feks på en smartphone”.

Udtalelsen er senere blevet trukket tilbage, men du kan læse hele interviewet ved Undigtat.

Læs også: Er dette smartphonen lavet af Apple og Sony?

En af vores kilder (hvis identitet er redaktionen bekendt) gav os mulighed for at mødes med ham i Tyskland hvor de lige nu har en betaversion klar af Sony Xperia iOS.

Vi fik givet muligheden i en af hans pauser og kun i to minutter, så vi har ikke selv fået den tjekket ordentlig ud da vi ville bruge tiden på at optage en lille video til jer.

 – Dette var self en aprilsnar

Umiddelbart minder den meget om Sony Xperia Z. Den er en anelse mindre og det samme er skærmen med sine 4,7″ sat op imod de 5 på Xperia Z.

Skærmen er heller ikke i fuld HD, og har en opløsning på 1280 x 760 pixels, og kameraet bagpå er kun på 5 megapixel. Bemærk dog at dette IKKE er den endelige version.

Vores kilde regner med at den endelige version vil have et 13 MP Exmor RS ligesom Xperia Z, og den er lavet specifikt til det Europæiske marked.

Den vejledende udsalgspris i Danmark forventes at blive 5500 kroner og kan kun købes igennem Apple`s egne kanaler eller Sony Select.

Vi har taget kontakt til Sony Mobile DK`s marketingsinspektør, Michael Gnallen, og han udtaler til AppsAndroid.dk at han “ikke vil kommentere på rygter her under højtiden, og slet ikke om fremtidige ikke bekræftede produkter”.

Ifølge vores kilde bliver det muligt at skifte til Sony`s egen version af Android via en boks der er med i salgspakken. Tjenester som Gmail og Google Maps er allerede implementeret.

Herunder ses den hurtige video vi fik mulighed for at optage i frokoststuen

Bonusinfo: Sikkerheden er meget stærk på Sony´s hovedkvarter i Flensborg, så vores kilde måtte tage en ansættelses-samatale med os som rengøringsassistent for at vi således kunne få adgang til faciliteterne.

 

(8) kommentarer
  1. iOS plejer da ikke at have touch knapper i bunden af skærmen, eller tager jeg fejl? 😛

Skriv kommentar
account_circle
email