Sony Smartwatch 2 får stor opdatering

Sony Smartwatch 2 kan lige nu opdateres så der blandt andet er mulighed får flere urskiver.

Er du træt af de urskiver Sony har valgt at der skal være tilgængelige på deres Smartwatch 2 er der håb forude, da den nyeste version af firmwaren til Smartwatch 2 SW2 (buildversion: 1.0.B.3.46/1.0.A.3.8 ) bringer flere nye ting med sig (bemærk venligst at da der findes flere hundrede apps til Smartwatch 2 er det muligt at finde flere urskiver end de defaulte, så der er tale om de urskiver der som standard følger med).

Èn af de nye funktioner er muligheden for et bredere udvalg af urskiver, og du kan nu f.eks vælge et ur med dato på. Det er nu også muligt at indstille lysstyrken til automatisk lysstyrke som du kender det fra din Android smartphone, så lysstyrken på skærmen indretter sig efter hvor omgivelserne.

 – Sony Smartwatch 2 – din guide til tips og apps, vejledning mm

Der er også stop-ur at finde, samt er font`sene blevet større, ligesom at en scroll-bar har fundet vej til notifikations-panelet.

Du kan opdatere dit Sony Smartwatch 2 ved at hoppe til Google Play via den mobil dit Smartwatch 2 er connected til og installere opdateringen.

Sony Smartwatch 2 kan bruges sammen med mobiler der kører Android 4.0 og derover. Mobilen på billedet øverst i artiklen er Sony Xperia Z1 der har Smart Connect app`en installeret fra start, så det kræver kun at der installeres SW2 app`en.

Sidder du med en HTC eller LG kræves der altså at du henter Smart Connect og SW2 fra Google Play. Begge apps er udviklet af Sony og de er begge gratis at benytte og hente.

 – Sony Smartwatch 2 – dansk pris og tilgængelighed

Smartwatch 2 er for øjeblikket ved at blive testet her på redaktionen, og du kan se herunder hvordan det har det med at komme en tur i vand imens du venter på anmeldelsen.

Kilde: Joachim Møller/skribent

(8) kommentarer
  1. Nice med en opdatering.høy jeg kan se at du har silikone udgave af smartwatch 2 jeg har metalrem og det ser noget mere kvalitets ud en den rem du har dig der 8) man kan jo skifte rem ud til en hvilken som helst 24 mm urrem hvis du nu ikke vidste det 🙂

  2. Fik jo forresten et smartwatch 2 som jeg er ret glad for alligevel.jeg var lidt i tvivl om skærmen fordi samnsung bruger det dersens amoled og sony bruger lcd men skærmen er egentlig ret god og jeg kan bruge uret udenfor osse så alt i alt har jheg en fin mavefornemmelse 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email