Ja, Sony Smartwatch 2 er vandtæt (web-TV)

Vi ser om Sony Smartwatch 2 er vandtæt.

Smartwatch-tiden er kommet og vi har både ure fra Samsung og Sony liggende her på redaktionen. I denne artikel skal vi kigge på Smartwatch 2 fra Sony, der er Sony`s tredje generation af smarte ure.

En af salgsargumenterne for at købe en smartphone fra Sony, som f.eks Xperia Z1 og Xperia Z Ultra, er at de er vandtætte, og det har sat tankerne i gang blandt vores brugere, hvoraf en god del har skrevet ind til os med spørgsmålet om Sony`s nye smartwatch kan tåle vand.

  – Sony Smartwatch 2 – din komplette guide til apps, tips og vejledning (must read)

Svaret er ja, det kan det til en vis grad da uret er IP57 klassificeret…men hvad betyder de tal så?

Det første tal (5) er modstandsdygtigheden overfor støv, og det andet tal (i dette tilfælde 7) er modstandsdygtighed overfor vand.

For at sammenligne med en smartphone, så er Sony Xperia Z1 IP58 klassificeret imens Sony Xperia Z og Xperia Tablet Z er ligesom Smartwatch 2, nemlig IP 57 klassificeret. Det betyder ifølge tabellen herunder (lavet af Sony), at Smartwatch 2 kan tåle at komme 1 meter under vandet, og officielt hedder det sig at IP57 klassificerede produkter kan ligge under vandet en halv time.

Du kan se web-TV indslag af Sony Xperia Z1 i vand her, af Xperia tablet Z i vand her, Xperia Z her, og Z Ultra her, eller scrolle længere ned i artiklen og se videoen om Smartwatch 2 i vand.

Xperia ZR IP

At Sony Smartwatch 2 kan tåle vand er i det daglige en funktion de fleste måske ikke tænker så meget over fordi at vi rent instinktivt gemmer vores gadgets (smartphones, tablets, mm) væk når det smusker lidt udenfor eller ungerne sidder og spiser ved bordet.

Er man vant til ikke at behøve at tænke så meget over det er det svært at undvære, og det tror jeg at en stor del af jer er enig med mig i.

Testen af Smartwatch 2 er sat igang og du kan se herunder i videoen se at den er vandtæt.

Extra info: Sony Smartwatch 2 kører Android og kan benyttes på størstedelen af alle Android mobiler der kører Android 4.0 og derover. Du behøver altså ikke at have en Sony mobil. For at kunne bruge Smartwatch 2 skal du via Google Play installere Smart Connect og SW2.

Husk: Det anbefales ikke at prøve derhjemme hvad i ser i videoen.

Tusind tak for alle jeres henvendelser og husk at du altid kan få hjælp i forummet hvis du har spørgsmål.

(10) kommentarer
  1. Min mand har lige fået det og selv om jeg er en pige skal jeg nok osse have et jeg tror han har købt et til mig i julegave 😛

  2. Galaxy Gear eller smartwatch 2? Galaxy gear ser noget federe ud men det kan vis ikke holde batteri mere en 12 timer har jeg læst men den der samoled skærm er syg fed 🙂

  3. Go batteritid og mange apps og så kan det tåle at det drypper. jeg har det selv og jeg er utrolig glat for det 8)

  4. Jeg glæder mig til anmeldelsen jeg har ventet på den inden jeg bestiller men det lyder som om at du er tilfreds med det? Så jeg kan godt bestille det?

  5. jeg har smartwatch 1 og ønsker mig 2 eren til jul.det er bare så lækkert 8) men det skal være med metalrem og ikke det der dersens silliconeskidt 🙁

Skriv kommentar
account_circle
email