Børnenes Facebook, Skymo, ændrer navn og bygger ud

thumb Momio-Android-app

Den populære dansk-udviklede sociale tjeneste til børn og teenagere ændrer navn fra Skymo til Momio og kan snart bruges på flere sprog.

Skymo er et dansk-udviklet socialt medie beregnet til børn og teenagere, og Skymo app`en blev lanceret til Android i november 2013 og har bla. lagt på top ti listen i den danske iOS appstore.

Ifølge Google Play har Skymo (som nu hedder Momio, læs længere nede i artiklen) pt imellem 10.000 – 50.000 downloads (hvilket ikke er det samme som aktive brugere), og det danske selskab watAgame skriver i en pressemeddelse at den sociale tjeneste er så populær at den fra den 15. marts 2014 også er tilgængelig i Finland, Norge, Sverige, Tyskland, Østrig, Schweiz, Holland, og Belgien.

Dog vil den i fremtiden ikke længere hedde Skymo, men Momio, da det britiske tv-selskab, Sky, kæmper med næb og klør for at eje alle ord der starter med “Sky”.

Henrik Riis, CEO, siger om navneændringen:

Sky har vundet lignende sager over Skype og Microsoft’s SkyDrive, og vi vurderer, at det ikke er en risiko, der er værd at tage – selv om vores produkt ikke ligner noget som Sky laver .

Momio kan kun bruges af personer under 18 år og virker på både smartphones og tablets, og kan hentes gratis via Google Play.

Via app`en kan brugerne bla. få nye venner, skrive gratis beskeder til hinanden, uploade billeder eller Youtube-videoer, følge med i hvad vennerne foretager sig og meget mere.

Du kan læse mere nyt om danske apps og spil her.

Kilde: Pressemeddelse 

(8) kommentarer
 1. Jeg har opdateret Momio og nu har den glemt min kode og det sys jeg det skal fandme ikke koste penge for at få sin kode igen!! 🙁

 2. Kan man få det på stationær computer??

  Og et andet spørgsmål. Hvorfor er det at man godt kan downloade Momio på samsung galaxy s3 men man kan ikke downloade momio på samsung tablet 2. 7,0 eller andre tabletter.

 3. Det er veldig mye som deles på veggen i Momio som ikke er ok for barn. Grusomme bilder av dyreplaging, hjerteskjærende bilder av utsultede barn i Afrika og mange jenter som spør om vurderinger på om de er søte. Det mangler ikke på kommentarer som “Du er stygg” osv. Ikke ok!

 4. min datter bruger momio og det er godt og vi har ingen betænkning eller er nervøse over det 🙂

 5. vidste slet ikk at der var sådan et medie for ungerne 😛 men kan man holde øje med det og er det sikkert?

  1. ser ud til at det er proff nok og der er ikk masse af reklamer som børnene kan trykke på. jeg turde godt lade min knægt bruge det ud fra det jeg har set :-*

   1. Min datter på 9 år er også bruger, Hej er bekymret fordi der er mange reklamer , men måske er det min grænse som er lille , jeg tror der kommer en reklame blok hver 4 min. Som man kan tjene point, hvis man se. Det er sku for meget , syntes du ikke? desuden er der utrolig mange indlæg fra brugere som også er reklamer for produkter. Eller link til reklame film, mange ting ser børnene ikke som reklamer , men det er klart skjulte reklamer.
    Mvh mia.

Skriv kommentar
account_circle
email