Skal Samsung lave en Facebook mobil?

Ifølge det koreanske medie, Korean Herald, har Mark Zuckerberg planer om at indgå et partnerskab med Samsung om endnu en facebook-mobil. 

Kilder har til det koreanske medie, Korean Herald, udtalt at Mark Zuckerberg har spurgt Samsungs CEO JK Shin, om muligheden for en Samsung-produceret Facebook smartphone, sandsynligvis ala HTC First.

Mark Zuckerberg skulle have en plan om at blive “the second Google”, og det mål kan Samsung hjælpe til med at nå.

Den første Facebook-mobil, HTC First, er knap kommet i handlen før der går rygter om at den helt bliver trukket tilbage. I USA var der i sidste måned kun solgt 15.000 enheder af HTC First, hvilket jo er lige med ingenting.

Mark Zuckerberg har måske indset at hvis han vil ind på smartphonemarkedet med Facebook Home, så har han brug for en stærkere partner end HTC og som verdens største smartphone-producent må Samsung siges at være et godt valg.

Ifølge Androidauthority siger mediet Korean Heralds industri-ekspert at Samsung dog intet har at vinde på en sådan aftale og partnerskab. 

(3) kommentarer
 1. Jeg tror mere på tema skinns. en tema telefoner.

  Foretnings tanken i at lave tema skinns er langt større. facebook telefonen er jo bare et skinn. jeg laver selv mine egne skinns. med launchers. der giver frit valg. i udsenene på telefonen. jeg tror at fremtiden vil give os. temae skinns på vores android telefoner-

  DVS musik stjerner laver deres skinns. med ringe toner mm. starwars tema skinn suberman batmand tema. ja de film og musik bil modeller mm der er oppe i tiden, vil som led i reklame kampanien blive fulgt op med tema skinns og cover der passer til temaet. nogle temaere falder mens andre bliver pobulære. 8)

  Det er et helt nyt marked. der kan. udforskes. og facebook var bare først.

  JEG er enig i at facebook skinn er noget lort. men de har en ide og den er faktisk ikke dum. .

  1. bil fabrikanterne har nærmest injureret mobil telefon udviklingen. jeg forudser tema skinns der råder bod på det. udviklet til de mest udbredte andrpoid og iphone telefonerr. ( iphone ejere kan få et problem her med steve jobs dogmatiske arv) helt enkelt mobil telefoner der automatisk går i car mode, når de komme i billens dogging stasion. nem navigasion, nem adgang til musik sportify mm. der også vil lave en særlig “sportify car”. grundset så vil det virke når telefonen er bilen, mens telefonen er som den er når du er ude af din bil. peugot har med deres 208 gjort lidt i den rettning bare langt fra nok.

Skriv kommentar
account_circle
email