Skal LG lave den næste Nexus smartphone?

LG Nexus 4 test 7

LG og Google har ifølge Korean Times atter slået pjalterne sammen om at lave endnu en Nexus smartphone. 

LG har haft stor succes med deres Nexus 4, som er den fjerde smartphone der har været med til at vise en ny version af Android frem. Google har nemlig tradition for at lancere en Nexus smartphone sammen med en producent i sammenhæng med introduceringen af en ny Android version.

 – Anmeldelse af LG Nexus 4

Google har eksemplvis lavet Nexus S og Galaxy Nexus i samarbejde med Samsung. 

Nu hævder Korean Times så at det også er LG der næste gang skal stå for hardwaren på en Nexus 5, hvilket vi egentlig ikke troede at det ville ende op med.

Det giver dog en vis mening, da Nexus 4 har haft stor succes og har været med til at bringe LG ind i folks hjerter igen. 

LG lancerede verdens første dualcore smartphone, LG Optimus 2X, men desværre blev den for tidlig lanceret og LG tog for lang tid om at opdatere den. Det blev ikke lige sådan glemt, og selvom LG var tæt på at lancere verdens første quadcore-mobil også, samt den første med 2 GB RAM, så huskede folk kun “floppet” med LG Optimus 2X.

Iøvrigt har LG stor succes med deres Android kørende LG Smart TV.

Nexus 4 er en klon af LG`s topmodel LG Optimus G, som vi kan anbefale dig at kaste et blik på hvis du mangler en high-end Android smartphone med gode specifikationer til en god pris. Du kan læse vores anmeldelse af Optimus G her

Kilde  

(2) kommentarer
  1. det kunne da være godt hvis det er HTC der skal lave den næste Nexus 🙂 Så ville jeg købe den.

Skriv kommentar
account_circle
email