Skærmtest: Google Nexus S (SLCD) vs HTC Desire (Amoled)!

Grundet min ikke særlige prangende økonomi ser i et stykke papir i videoen hvorpå der står AppsAndroid.dk. Normalt ville jeg skrive det i selveste optagelsen, men min gode ven computeren er gammel og kan ikke følge med mere, så det må se lidt uproffessionelt ud. Nå, til sagen:

Google (Samsung) Nexus S kommer her i Danmark med en Super-LCD skærm. Udover det, så er formen lettere buet. Dette skulle gøre det lettere at se hvad der sker på skærmen udenfor.

HTC Desire kom her i Danmark med en Amoled skærm. Der er siden lavet nogle med Super-LCD eller LCD (jeg er lidt i tvivl her, måske du ved det præcist?). Spørgsmålet er så om Nexus S`s buede form giver så meget at den kan hamle op med en Amoled skærm der jo er bedre. Jeg har været både inde og ude for at finde ud af det. Google Nexus S ses til venstre på både billeder og videoer, og HTC Desire ses til højre.

Tryk på billederne for at forstørre dem
Google_Nexus_S_vs_HTC_Desire_1 Google_Nexus_s_vs_HTC_Desire_2
Google_Nexus_S_vs_HTC_Desire_3 Google_Nexus_S_vs_HTC_Desire_4
Google_Nexus_S_vs_HTC_Desire_5 Google_Nexus_S_vs_HTC_Desire_6

I første del af video-testen er vi udenfor. Læg mærke til når jeg hiver videokameraet lidt tilbage. Der synes jeg det er mest tydeligt at set buede design virker, da HTC Desire`s skærm bliver helt dækket af genskær. Prøv også at lægge mærke til lyd-indikatorerne midt på begge skærme når jeg zoomer ind. Da ser man at farverne på HTC desire`s skærm er mere grønne. Google Nexus S til venstre og HTC Desire til højre: 

 

I anden del er vi indenfor i vindueskarmen: 

  

Skriv kommentar
account_circle
email