Shuffle 5 – nyt sjovt spil på dansk

Shuffle 5 Android spil

Shuffle 5 er et nyt spil til din smartphone med mulighed for dansk i spillefladen. Er du til ordspil, så tjek Shuffle 5 ud.  

Shuffle 5 har to “modes”, den ene hvor du skal overleve på tid, og en anden hvor du skal løse så mange ord på som du kan i en tidsbegrænset periode.

Udvikleren, Doug james, har været så flink at smide dansk ind som et af de 6 sprog der kan vælges imellem, og det er da også grunden til at vi skriver om Shuffle 5 nu.

Jeg (Peter) sad og spillede det i går, og jeg stødte ikke ind i et ord der ikke fandtes på dansk, så umiddelbart ser det ud til virke efter hensigten.

Eneste minus er at du skal finde et bestemt ord (den accepterer kun det rigtige ord), og så kan det til tider godt være lidt svært, så umiddelbart vil jeg sige at spillet henvender sig til lidt øvede spillere.

Update: jeg har nu spillet videre i dag, og er stødt på et par ord som ikke eksisterer i den danske oversættelse (jeg har ikke fundet fejl i den engelske). Vi er i kontakt med udvikleren, og han arbejder på at forbedre den danske oversættelse.

Brugerfladen er simpel og nem, og selvom dette ikke er en anmeldelse synes jeg at spillet er så nemt at gå til, og virker uden at crashe, at vi smider 4/5 mulige stjerner efter spillet.

Shuffle 5 kan erhverves via Google Play for 6 kroner.

Shuffle5 

(4) kommentarer
  1. Berador : tak for tippet, jeg har dog den danske retskrivningsordbog liggende 😛
    Jeg har ikke tjekket nogle af ordene skal der lige tilføjes.

  2. Hejsa, tak for inputtet. det er mig der er forfatter til artiklen, og jeg er også stødt ind i et par ord der ikke eksisterede eller som jeg jeg ikke kender. jeg har ingen fejl endnu på engelsk.

  3. Umiddselbart lød det som om det kunne være meget sjovt, , men når jeg har bogstaverne RYSNE og Shuffle 5 ryster på hovedet af SYREN, SYRNE og NYSER, så er det mere irriterende end morsomt.

    Jeg bad Google Play om at refundere købet…

Skriv kommentar
account_circle
email