Samsung vil væk fra plastik på Galaxy Note 3

Samsung Android e

Samsung har modtaget meget kritik for plastik-designet på Galaxy S 4, og vil muligvis skifte byggemateriale på den kommende Samsung Galaxy Note 3

En af de ting jeg brokkede mig lidt over i anmeldelsen af Samsung Galaxy Note 2 (billede herover) og Galaxy Note 10,1 var designet af plastik. Faktisk tror jeg at jeg i alle Samsung-anmeldelser har nævnt, at trods det kan tåle nogle tæv, så er det ikke videre lækkert at se på.

Det er jeg ikke ene om at mene, og efter lanceringen af Samsung Galaxy S 4 (der er lavet i plastik) har Samsung fået så meget “dårlig omtale” på nettet og andre steder, at de ifølge SamMobile`s insider har besluttet at de vil til at gå i en anden retning for at tilfredstille masserne.

Derfor vil den kommende (og endnu ikke officielt bekræftet) Galaxy Note 3 ikke følge i de forrige modellers fodspor hvad angår byggekvalitet.

Hvilket materiale Samsung vælger (hvis de da ender op med at vælge et andet materiale) er der ingen oplysninger om.

Samsung Galaxy Note 3 er rygtet til at komme med en 6″ FHD Amoled skærm, en Exynos 5 Octa CPU, og et 13 MP kamera. Den vil ydermere komme med senste version af Android som muligvis kan være Android 5.0 Key Lime Pie.

Skriv kommentar
account_circle
email