Samsung Nexus S med Android 2,3 Gingerbread?

    En stikkerkarl inde fra Google har sendt over et halvt dusin billeder af den kommende Samsung telefon, som nu er blevet kaldt Nexus S, ud af huset. Det viser sig at flere af de detaljer, som flere sites har rapporteret om er korrekte.

Enheden kører en ren version af Android 2,3, har et kamera i fronten. Sitet Androidandme skriver at den kommer med et 5 mp kamera, 1500mAh batteri og en 1,2ghz dual-core processor.

Du kan se et dokument hvor den er beskrevet ved Phandroid.

Her kan du se et af de billeder, den trofaste Google medarbejder har taget:

Nexus_S

Jeg må nu bøje mig i støvet, da jeg hele tiden har været sikker på at det bare var rene rygter, men YEESS mand. Om den kommer til Danmark må vi så håbe på android-smile 

Google har endnu ikke oplyst om eventuelle Android-relaterede pressebegivenheder med hensyn til Android 2,3 så for mit vedkommende går jeg bare og venter. Min plan var nemlig at smide pemge efter en HTC Desire HD, så jeg kan roote min almindelige Desire, men nu venter jeg lige lidt og ser hvad der sker.

Kilde: Androidandme.

(1) kommentar
  1. Lige en detalje – Når du har taget skærmskuddet med pennen, kan du skrive et notat direkte på billedet, inden du gemmer / sender det. 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email