Samsung lancerer Multiroom – trådløs lyd til hele huset

thumb samsung-multiroom

Samsung har i dag lanceret Multiroom, et nyt trådløs højtalersystem.

Samsung har netop præsenteret Multiroom, der er et nyt system af højtalere der måske kan vise sig at blive en konkurrent til Sonos.

Multiroom fungerer ved at du via en hub der er forbundet til en router, skaber et netværk hvor hub´en kan kommunikere med højtalerne.

Højtalerne kan erhverves i to størrelser (M5 og M7) og i farverne sort og hvid.

Sidst, men ikke mindst, er der Link-mate der giver mulighed for at streame lyd via WIFI fra andre producenters produkter som TV og musikanlæg.

Bruger du Samsung soundbars, Smart-TV`s, eller Blueray-afspillere fra dette år er Link mate ikke en nødvendighed hvis du vil streame musik fra TV mm.

Via app`en “Samsung Multiroom” kan du via din smartphone eller tablet styre lyden og skifte sang, og via teknologien “Spotify Connect” kan du afspille musik direkte fra Sporify´s app som du plejer (kommer i en opdatering i begyndelsen af juni).

Du kan også nøjes med at bruge èn højtaler og via NFC oprette forbindelse til den. den vil så fungere som de Bluetooth-højtalere du måske allerede har stiftet bekendskab med i forvejen.

Samsung Multiroom kan erhverves i de danske butikker nu, og prisen (vejledende) for M7 er 2990 kroner, M5 er sat til 2290 kroner, og Link Mate er sat til 2600 kroner (kun nødvendig hvis du vil streame musik fra TV, anlæg mm).

Uddrag fra presseren:

Med flere højttalere kan du vælge mellem at spille forskellige sange i forskellige rum, samme sang i alle rum, eller en sang i et rum. Det er selvfølgelig også muligt kun at bruge en højttaler og afspille musik via Bluetooth ved hjælp af din smartphone, som nemt parres via NFC.

At styre den nye lydsystem er helt enkelt, uanset hvor mange højttalere, der anvendes. Alt du behøver er en smartphone eller en tablet og app’en ’Samsung Multiroom’. Via app’en styrer du nemt volumen, valg af nummer og valg af højttaler. App’en ’Samsung Multiroom’ indeholder flere forskellige streaming-tjenester. En af dem er Spotify*, der er tilgængelig gennem teknologien ’Spotify Connect’. Det betyder, at du kan afspille musik direkte fra Spotifys app som sædvanlig, med fuld funktionalitet og uden at musikken afbrydes ved f.eks. indgående opkald.

Skriv kommentar
account_circle
email