Samsungs 3 nye Galaxy Tab 3`ere kommer til Danmark

Samsung laver et hattrick med lanceringen af Galaxy Tab 3 10.1, Galaxy Tab 3 8.0, og Galaxy Tab 7.0.

Samsung har som altid godt gang i maskinerne, og det er blot nogle dage siden at de lancerede Galaxy S 4 Mini, tre uger før var det Samsung Galaxy Core, og vi forventer en vandtæt Galaxy S 4 Active og måske en Galaxy S 4 Zoom den 20. juni. 

Sidst i april præsenterede Samsung Galaxy Tab 3 7, og nu er der altså tilføjet to større modeller til deres portefløjte af tablets.

De vil alle være tilgængelige i starten af juni til en vejledende udsalgspris imellem 1.700 og 4.200 kroner.

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy S 4

Samsung Galaxy Tab 3 10.1 (billede øverst i artiklen):

 • 1,6 GHz dualcore processor
 • 10.1″ skærm med en opløsning på 1280 x 800 pixels (ppi 146)
 • WIFI/4G
 • Android 4.2
 • 1 GB RAM
 • 6800 mAh batteri
 • 16 GB intern hukommelse og mulighed for udvidelse med SD op til 64 GB

Den største tablet i serien er perfekt til underholdning for hele familien. Med en skarp billedgengivelse og overlegen Dolby Digital Plus lyd får du en gennemført oplevelse, når du ser eller streamer film via 4G på Tab3 10.1. Tabletten har fysiske knapper på rammen, hvilket betyder, at hele skærmen udnyttes optimalt og intet kommer i vejen. Du kan også tilslutte skærmbilledet til dit Samsung TV med AllShare-funktionen Screen Mirroring. Hvis dit TV er ældre end 2013-modellerne kan du anvende tilbehøret AllShare Cast Dongle til at tilslutte din tablet. Med den pre-installerede Peel Smart Remote forvandler du din Tab 3 10.1 til en fjernbetjening med fuld programoversigt på din skærm. Du får også nyttige påmindelser om dit favoritprogram, så du ikke misser det.

 

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (billede længere nede): 

 • 1,5 GHz dualcore processor
 • 8″ skærm med en opløsning på 1280 x 800 pixels (ppi 189)
 • WIFI/4G
 • Android 4.2
 • 1,5 GB RAM
 • 4450 mAh batteri
 • 16 GB intern hukommelse med mulighed for udvidelse med SD op til 64 GB

Den tyndeste tablet i serien er perfekt til læsning og underholdning. Tabletten understøtter widescreen og gør den perfekt til at se de store Hollywood-blockbusters. GALAXY Tab 3 8.0 er, som navnet antyder otte tommer stor. Størrelsen betyder, at du let kan holde den i en hånd. Smart Stay sikrer, at tabletten ikke slukker når du bruger den og Reading Mode indstiller automatisk skærmen efter lysforholdene, så du kan læse bekvemt og ikke anstrenger øjnene. Hvis du rejser med GALAXY Tab 3 8.0 skal du blot sige eller skrive ordet eller vendingen, du gerne vil have oversat, så giver tabletten dig den korrekte term i tal eller tekst på ni sprog. Samtlige billeder du tager på rejsen, sorteres automatisk i funktionen Story Album, og klippes sammen til dit eget fotoalbum. Du kan efterfølgende dele albummet med andre via e-mail eller bestille en fysisk version af fotoalbummet, der tilsendes med posten.

 

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 (billede længere nede): 

 • 1,2 GHz dualcore processor
 • 7″ skærm med en opløsning på 1024 x 660 pixels (ppi 169)
 • WIFI
 • Android 4.1.2
 • 8 GB intern hukommelse med mulighed for udvidelse med SD op til 64 GB
 • 1 GB RAM
 • 4000 mAh batteri

Kompakte GALAXY Tab 3 7.0 er udstyret med alt det du behøver for at dokumentere dine oplevelser, eksempelvis et kamera på både for- og bagside. Batteriet holder længere, så når du har samlet sjove indtryk og oplevelser kan du dele dem som billeder, video og andet ved blot et par hurtige tryk eller strejf på skærmen.   

Herunder er det Galaxy tab 3 7.0 til højre og Galaxy Tab 3 8.0 til venstre. 

Galaxy-Tab-3-7-og-Tab-3-8 

(13) kommentarer
 1. Galaxy Tab 3 8.0 tiltaler mig meget, så jeg har et måske naivt spørgsmål. Hvis man vælger modellen med 4G, kan man så bruge den som telefon?

  1. Absolut ikke et naivt spørgsmål. Jeg ved faktisk ikke. Andre Samsung tablets som feks Galaxy Tab 7,7 kan benyttes som smartphone imens nyere tablets som Sony Xperia Tablet Z ikke kan (du kan kun sende sms via Tablet Z), så det er egentlig et godt spørgsmål som jeg vil viderebringe til Samsung 🙂

   1. Det ville være fint, hvis du kunne få Samsung til at svare.
    Et yderligere spørgsmål: Da der nu yderligere er kommet kameraer med WiFi, som jeg kunne ønske mig, ville det måske være nyttigt kun at have et apperat (smartphone) til at kommunikere med internettet over 3G (min SGS3). Altså lade SGS3 være knudepunktet for billeder (kamera), Tab3 (surfe), computer (arbejde/streeme) o.s.v.
    Jeg har i øjeblikket 3 internet forbindelser, så der vil være en del penge at spare pr. måned. Hvad mener du om sådan en opstilling? Apperater kun med WiFi er jo også væsentlig billigere end apperater med SIM kort…

    1. Godt du skriver, jeg havde glemt alt om det, sorry 😳
     Altså det er et svært spørgsmål for det kommer an på hvordan du bruger dem og om du bruger dem meget hjemmefra hvor du er afhængig af dit mobile internet fra din smartphone.

     ulempen er jo at der altid er lidt bøvl forbundet med det, men økonomisk ville jeg nok også vælge som du gør (nej, man bliver ikke millioner af at skrive artikler). jeg gør det selv med min tablet, jeg bruger min smartphones net når vi er hjemmefra men havde jeg haft slankerne til det ville jeg købe en tablet med SIM. Men jeg mener fint at du kan gøre det på den måde…forstod jeg spørgsmålet?

     1. Det var hurtigt.
      Ja, det er rigtigt forstået.
      Jeg kan desuden få dobbelt så mange GB og spare 50kr. om måneden med kun eet abonnement (3G/4G). Meget hurtigere end hvad jeg har nu,
      Mit forbrug af internet foregår hovedsageligt via mobilt bredbånd, og det har altid fungeret fint. Mit faste internet, som jeg har haft i 6 måneder har sjældent været i brug.

     2. Okay, så forstod jeg det 🙂 jeg gør som sagt lidt det samme ved at have mobilt bredbånd i min smartphone med 10 GB forbrug, og jeg bruger omkring 9 GB på farten hver måned via tablet og smartphone så det går lige %: %:

     3. Hov – der tabte jeg dig lige.
      Mobilt bredbånd i telefonen? Er der noget her, som jeg ikke var klar over?
      Jeg har HSPA+/WCDMA på min telefon (Oister) og vil få 3G/4G med 100GB hos selskabet “3” , når jeg skifter abonnement.

     4. nej, det var ikke min mening at forvirre dig 🙂 Det er blot fordi at Telmore`s mobile bredbånd også fungerer som SIM, det betyder at du kan ringe og sende sms fra dit mobile bredbånd…den eneste grund til at jeg valgte det frem for internet på mobilen (hvilket er det du og alle andre har) er at Telmore ikke havde nogle særlig store pakker på det tidspunkt….det er dog alt for dyrt da jeg betaler 300 kroner for internettet og så kommer snak og sms oveni…skifter jeg til internet på mobilen koster det under 100kroner…….det kan ikke anbefales at gøre det samme 🙂

 2. Jeg er enig i at den der nye tablet fra Sony er pæn men nu har jeg selv sgn2 og det er det samme design som Tab 3 og den er altså også pæn. Design betyder for mig nu heller ikke noget i forhold til ydelse :E:

 3. Jeg går ud fra at prisen på den store er 4200 hvilket er alt for dyrt i forhold til specifikationer. Til den pris kan jeg købe Sony Xperia Tablet Z %:

Skriv kommentar
account_circle
email