Officielt: Samsung Galaxy Tab S8 Ultra billeder

Det ser ud til vi nu ved hvordan den kommende Samsung Galaxy Tab S8 Ultra kommer til at se ud i levende live.

Adskillige officielle Samsung Galaxy Tab S8 Ultra-renders er nemlig for nylig dukket op på nettet – faktisk en hel del af dem. Disse renderinger er blevet delt af Evan Blass – en, i techmiljøet, kendt “tipster”.

Vi har lagt billederne op herunder, så du kan tage et kig på hvordan tablet’en kommer til at se ud. Her hos AppsAndroid synes vi der er tale om rigtig flotte renders, der giver dig et indblik i hvordan Samsungs kommende tablet vil se ud.

Du får også et tydeligt kig på dens display notch. Som de fleste af jer ved nu, har Samsung besluttet at inkludere et display “notch” på Tab S8 Ultra. De to andre tablets, Galaxy Tab S8 og S8+, vil ikke inkludere denne notch.

Galaxy Tab S8 Ultra vil have virkelig tynde kanter, og den vil angiveligt blive leveret med en S Pen-stylus. Nu kan du også se den stylus på disse billeder sammen med to etuier til tabletten.

Begge de viste etuier er flip-etuier, men det ene kommer dog med et tastatur, mens det andet ikke gør det. Begge etuier vil i øvrigt også fungere som “kick”-stativer til tabletten. Begge vil også beskytte enhedens skærm, når den er lukket.

Det almindelige flip-etui vil komme med et sted til opbevaring af S Pen, denne plads vil være mellem de to sider af etuiet, på indersiden. Tastaturetuiet vil have en plads til S Pen på bagsiden. Stylussen vil være fastgjort til bagsiden af tabletten, men bagcoveret på etuiet vil holde den på plads.

Bemærk dog, at du også vil kunne fastgøre S Pen til siden af tabletten. Den vil kunne magnetisere sig selv, og den vil også oplade i den tilstand, ligesom den gør på nogle andre tablets derude.

Galaxy Tab S8 Ultra vil, hvad angår designet, være ganske lig sine søskende. Den vil dog være større, og indeholde den skærmniche, som vil adskille den.

Alle tre af disse tablets lanceres den 9. februar, altså om kun et par dage i skrivende stund. De vil ankomme sammen med selskabets smartphone-flagskibe, Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra.

Skriv kommentar
account_circle
email