VILDT rygte: Samsung Galaxy S11 får vanvittigt 108 megapixel kamera og 5x optisk zoom

Tidligere renderinger lavet af mester-leakeren, OnLeaks (som år efter år viser sig at være utrolig præcis mht. det endelige produkt), viste et massiv kamerahus på bagsiden af den kommende Samsung Galaxy S11.

Spørgsmålet var hvorfor så stor et “bump” og hvad det kommer til at indeholde.

Hvis de nye rygter, ifølge en rapport fra Bloomberg, skal stå til troende, lanceres Galaxy S11, det kommende flagskib fra den Sydkoreanske mobilgigant, med intet mindre end en 108 megapixel kamerasensor som primær kamera, sammen med en sekundær sensor på 5x optisk zoom. De to kameraer bliver desuden akkompagneret af et ultrawide, eller vidvinkelkamera.

Sidst, men måske ikke mindst, melder rapporten også om time-of-flight sensor, som udsender infrarød lys, der opfanges af sensoren og giver væsentligt forbedret afstands- og dybdebedømmelse.

Det meldes yderligere at det kommende kamerasetup ligeledes bliver brugt i den kommende efterfølger til Samsung Galaxy Fold, og som lige nu har kodenavnet “Galaxy Fold clamshell device.”

Det hører med til historien at en 108 megapixel sensor er set tidligere, som hos Xiaomis Mi Mix Alpha og 5x optisk zoom er set hos Huaweis P30 Pro. Samsung er samtidig kendt for kvalitet, så det bliver spændende at følge hvordan det kommer til at spille i praksis.

Skriv kommentar
account_circle
email