Samsung Galaxy S 4 sælger godt

Samsung Galaxy S 4

Samsungs seneste flagskib er måske deres hurtigts sælgende smartphone nogensinde. 

SamMobile skriver at blot i april måned er der blevet leveret 4 millioner Galaxy S 4`ere, og en talsperson udtaler at Samsung regner med at kunne nå “10 millioner mærket” inden udgangen af maj.

I forhold til tidligere versioner af “S” seriens smartphones, tog det 85 dage at sælge 4 millioner af den første Galaxy S, det tog 55 dage for Galaxy S 2, og kun 21 dage for Galaxy S 3 at nå samme mål.

 – Samsung har solgt 500 enheder i minuttet

Selvom der ikke forefindes officielle salgstal endnu regner de med at de på fredag har solgt 6 millioner eksemplarer af Galaxy S 4.

Samsung er iøvrigt den bedst sælgende smartphone-producent i verden og i første kvartal af 2013 var 30% af alle smartphones der blev solgt verden over fra Samsung.

Kilde 

(2) kommentarer
  1. har i den til test for øjeblikket? undskyld mig men i er lidt bagefter de andre danske techsider 🙂 ihvertfasld lige med den her 🙂 jeg går jo bare og venter på hvad i siger til den forstår i…..

    1. jeg venter også på jeres vurdering. Alle andre giver den okay karakterer men jeg syntes i er gode til at få øje på nogle ting som andre ikke lige gider at nævne så jeg venter lige lidt med at bestille 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email