Samsung Galaxy S 3 kommer med Gorilla Glass 2

Corning har bekræftet at det er den nyeste version af deres Gorilla-Glass der sidder på Samsung Galaxy S 3.

Cornings Gorilla Glass 2 er ifølge dem selv både 20% tyndere og mere følsom, og er perfekt til Samsungs linje af highend smartphones. 

“We are pleased to offer our customers the thin elegance and refined style of the GALAXY S III using Corning Gorilla Glass 2. New Corning Gorilla Glass 2 is an ideal solution for Samsung’s high-quality smartphones, enabling a superior touch experience and a lightweight and slim design, with the damage and scratch resistance consumers have come to expect”. 

 

Link til mobilvisning 

 

 

Kilde  

(3) kommentarer
  1. Virkelig surt.. En bruger i forum har i dag modtaget sin nye mobil, og kom ved en fejl til at vende micro sim forkert, og det resulterede i at nogle af de “følere ” knækkede af og mobilen kan nu ikke benyttes..
    Kan du selv skifte skærm?

  2. Jeg synes kun det er godt, de udvikler nye og bedre skærme og ikke mindst, at den nye sgs3 kommer med sådan en. Jeg har netop smadret skærmen på min 7 måneder gamle SGS2…
    Der er også derfor jeg har bestil den nye 🙂
    Den gamle SGS2 lå på køkkenbordet, da jeg var ved at tømme opvaskemaskinen. Jeg tog et krus, og det var stadig lidt vådt og SLAM…. Så langede den på SGS2´eren og så var det slut med den..

    Men tænder jeg den, kommer der godt nok ikke noget billede mere, og touchen virker heller ikke. Men jeg kan via USB stadig skabe forbindelse til indholdet på S2´eren, så helt død er den ikke. Kigger nu efter en ny skærm, men priserne er pt omkring 2000 kr.. Så skal lige checke det udenlandske markede, for så skal den da helt sikker laves og vil så give den til min søn 😉

Skriv kommentar
account_circle
email