Samsung Galaxy S 2 får nu en lillebror i Sverige

Samsung Galaxy Z kommer nu til 3 mobil i Sverige. Samsung Galaxy Z er en kopi af Samsung Galaxy S 2, bare billigere og med specs.

samsung_galaxy_z-580x500Ved 3 mobil i Sverige kan man læse at en ny Android mobiltelefon kan købes til den nette sum af 3995 svenske kroner, hvilket cirka svarer til 3250 danske. Hvis du kigger nærmere på den kan du måske se at den minder meeget om en Samsung Galaxy S 2, og 3mobil skriver da også her at det er en lillebror.

 

Af nævneværdige specs kan nævnes:

 • Android 2,3 Gingerbread.
 • 1 GHz processor.
 • 5 megapiksel kamera.
 • 4,2″ SLCD skærm.

Her kan du finde flere tips og tricks til Samsung Galaxy S 2 (udgående link).

 

(5) kommentarer
 1. Og vil så også lige sige, at vi har eksisteret i snart 2 mdr, og ikke 6 mdr. Og hvor mange bruger de forskellige sider har eller ikke har. Synes jeg er sagen fuldstændig ligegyldigt. Vi er ikke på vores højeste endnu. Og er slet ikke begyndt at reklamer for siden endnu. Da vi mangler rigtig mange ting endnu. Så pak venligst din mistro væk!

 2. ØHHH, Hvordan kan Jeg nu blive blandet ind i det!!!!

  Kg nu nærmere på navnet, det kan godt være det minder om mit….. men så heller ikke mere, vel 😀

 3. Jeg må sige jeg er også lidt forvirrede for kan på ingen måde genkende at der skulle være opstået en hetz mod mig.. da jeg gik i seng omkring kl 4 så jeg ikke noget der minde mig om det…

  Men hvis brugerne herinde ikke kan indse at prisen på den telefon er højere end det skribenten mener så fred være med det, men gør det lidt svært at tage det seriøst så vil gerne udbede mig at man sletter min bruger herinde..
  så behøves man heller ikke slette indlæg ( hvilket jeg finder underligt at man bare gør og det får mig til at mene det måske ikke er så seriøst site som jeg troede )

  Så fik i da endnu et indlæg i kan debattere og svin i mig bare. jeg ser det alligevel ikke…

  Igen slet venligts min bruger.

 4. Så kan i åbenbart ikke finde ud af det. Indlæggene fjernefe jeg først i morges og da har de hunget her i snart 10 timer. i skal . Trykke på den knap nedenunder for at abbonere og det har i ikke gjort for alt virker som det skal. i får ikke besked automatisk bare fordi i har skrevet en kommentar.

  1. [quote name=”Høy”]Så kan i åbenbart ikke finde ud af det. Indlæggene fjernefe jeg først i morges og da har de hunget her i snart 10 timer. i skal . Trykke på den knap nedenunder for at abbonere og det har i ikke gjort for alt virker som det skal. i får ikke besked automatisk bare fordi i har skrevet en kommentar.[/quote]

   Har jeg skam også gjort. 🙂 Men jeg har altså ingen beskeder set, som var hertz mod Xollo og mig? Gik i seng kl 5 i nat, og der var der ingen. Er helt rundt på gulvet. :S

Skriv kommentar
account_circle
email