Samsung Galaxy Players – nye små Android tablets

Android central har haft hænderne på de fornyligt introducerede Samsung Galaxy Players, der er små tablets med Android Gingerbread.

Samsung Galaxy players er to nye Android tablets, selvom Samsung selv ikke nævner dem som tablets, så har de de samme funktioner. Du kan ikke ringe fra dem, og du kan logge på dit WIFI derhjemme hvis du skal på internettet. Samsung skriver at de er perfekte til spil og surf, samt de er mere handy end en større tablet.

Der er som sagt to nye mini-tablets, Samsung Galaxy Player 4,0……..og Samsung Galaxy Player 5,0. Tallet er skærmstørrelsen, og de kommer med 8 GB indbygget hukommelse, Android 2,3,5 Gingerbread, og 1 GHz singlecore processor. Samsung Galaxy Player 5,0 kommer med et batteri på 2.500 mAh, hvilket er ret meget.

De her to nye “tablets” er selvfølgelig mere ment som konkurrent til iPod touch, end til de større tablets, men det ændrer ikke på at det jo bare er tablets med dårligere specs. Umiddelbart kan jeg ikke se hvorfor man skulkle købe en Player istedet for en Samsung Galaxy S 2….så behøver du kun at rende rundt med et apparat i lommen.

Tjek Androidcentral for mere info.

(6) kommentarer
  1. Har lige stået og rodet lidt med Galaxy Player 5.0. Den er alt for stor som telefon og for lille som tab. Meget mærkelig størrelse…

  2. Det er da klart også derfra de har fået idéen . Til børne er det jo genialt men jeg ville hellere købe en rigtig tablet…..selvom de her ikke er beregnet som tablet….alt afhænger så af hvor dyre de er.

  3. Hehe, så kommer Apple vel efter dem igen… det ligner jo en Ipod 😛

    Mere spændt på prisen, for det er jo godt lille stykke legetøj til ungerne, hvis man ikke synes de skal rende rundt med en Smartphone!

Skriv kommentar
account_circle
email