Samsung Galaxy Note 9 får IKKE fingeraftrykslæser under displayet

-I hvert fald hvis man skal tro KGI Securities research analytikeren Ming-Chi Kuo. Ming-Chi Kuo er verdenskendt for meget præcise forudsigelser om alt indenfor mobil, så der er (desværre) god grund til at tage det seriøst.

Tidligere på året præsenterede kinesiske Vivo ellers verdens første ”under-displayet” fingeraftrykslæser (dog udviklet af Synaptics) – noget som mange allerede havde håbet på Apple ville introducere i sidste års iPhone X flagskib. Cupertino koncernen valgte som bekendt at gå en anden retning, nemlig at 3D skanne hele femøren, og derved identificere ejermanden.

Ifølge medier, er det bl.a. grunden til Samsung ikke ønsker at bruge tid og ressourcer på at videreudvikle på teknologien – ikke i denne omgang, i det mindste.

Ming-Chi Kuo mener at vide at der fortsat er problemer med teknologien i forhold til diverse skærmbeskyttere samt kvaliteten af selve aflæsningen og strømforbruget i denne forbindelse. Han siger dog også at han tror det bliver aktuelt i fremtiden, men regner ikke med større markedsbrug før, tidligst, en gang i 2019.

Personligt er jeg væsentlig større tilhænger at fingeraftrykslæsere end alt hvad der har med ansigtsidentificering at gøre, så jeg håber ikke det bliver en saga blot.

Er du mest til ansigtsgodkendelse eller fingeraftrykslæsning? Smid en kommentar herunder.

Skriv kommentar
account_circle
email